Life sucks but Razi is here

Hejj! Idag sitter jag hemma eftersom jag trodde att jag skulle dö när jag vaknade. Har gått med nån jävla sjukdom i en vecka nu som vägrar bryta ut ordentligt. Så man befinner sig i ett stadie mellan frisk och sjuk. It sucks so hard! Ge mig en kille istället så blir jag glad :P haha.

Men jag har faktiskt sällskap av storasyster Malin här som ligger antingen i soffan och garvar åt How I met youre mother eller står på ballkongen och röker.
Jag har gjort en video också om Malin som blev riktigt bra. Vi har gjort väldigt många filmer genom åren men inte särskillt många tillsammans. Ska verkligen ta och leta efter en som vi gjorde för ett år sedan och sedan tappade bort som är stört rolig.
Men egentligen har vi som projekt idag att vi ska göra fint här hemma sen också... när nu det kommer bli gjort. Sen ska jag köra till Ica maxi och handla mat ikväll för annars blir det ingen mat i den här familjen. Jaa vilket ansvar man måste ha asså :P 

Sorligt att man lämnat vännerna och äventyren i skolan idag :( för det är faktiskt roligt i skolan när man har en kropp och hjärna som är kapabel till det vill säga. Men i morgon ska det bli färgdag i skolan så då går det ju bara inte att missa det!
Nu drar jag till duschen ciao



Malin blev nog lite ledsen idag när hon såg min film "Razi´s first morning in sweden" och saknar the farm life i Israel


Cut like Mcfly

Jag har äntligen lagt in bilder från mobilen och hittade denna bild från skolan då vi alla gjorde samma klippning och jag fotade min direkt eftersom jag kom på att det var just den här frisyren Dougie Poynter i Mcfly hade förut.
Tom dockan är lik honom ju eller hur haha




Är man snygg som kille eller?

Spexfoto idag! Det blev riktigt bra tyckte jag. Efter omständigheterna så var jag lugn och glad tack vare att det finns fina människor som ställer upp för en. För det blev verkligen inte som jag hade tänkt mig med kläderna igår kväll så jag satt sent och försökte desperat hitta någon som ville låna ut kläder till mig. (Jag skulle alltså vara streetkille.) Så stort tack till Simon som lånade ut en hel outfitt till mig, kepsarna luktade verkligen...speciellt måste jag säga, vill nog inte veta vad han gjort med dom. Sen stort tack till Sarah som gick och hämtade kläderna och väldans massa tack till tappre Kling som jagade runt ute i Huddinge på kvällen för att hitta Simons tröja jag skulle ha och som han idag glömde och åkte hem för att hämta den till mig. 
Jag blev verkligen jätteglad av att ni 3 var så schysta och ställde upp så mycket för mig, annars hade det ju inte blivit något spex för mig. Och vist blev vi bra :)



Vi är den braiga dansfilmen Step up. Är man snygg som kille eller? ;)


Hard work work

Igår hade jag en jättetrevlig kväll hos Sarah. Satt och myste och konverserade kring det vanliga området nämligen framtiden, grannar, barn, villa, volvo och våra män som står vid grillen och ropar över till den andra på tomten bredvid om hur fina fruar dom har. Hahaha.

Nu sitter jag med min mössa och ska till tåget. Ska iväg och jobba dock bara 4 timmar idag tror jag så det är ju heaven. Kanske man hinner med en snabb shoppingrunda efteråt. Har böjat denna helg på cafét som ligger på Balletakademin så dra dit om ni vill träffa mig. Tydligen hade EMD Danny varit där i fredags, synd att jag missade honom. Han har jag faktiskt en poster på här bredvid mig, vilket mina kompisar brukar reta mig lite för, hehe men han har lixom alltid varit med dom senaste åren så han får hänga kvar :)

Sen har jag och Sarah har kommit på vilken film vi ska vara på vårat spexfoto i morgon :P det blir Step up och jag ska vara kille för det är ju roligast :D haha. 

Äntligen min pälsmössa

Jag har äntligen köppt my secret love. Min pälsmössa! :D Det fanns bara två kvar på JC dom hade tydligen varit med på Sofies Mode och sålts utav bara helvete rent utsagt. Så tur att jag han haffa den nu då. Det blev också en trevlig tröja med fjärilar på från Gina, super mysig :) + en grå kofta till. Man vill ju bara ladda på med lite mysiga varma kläder nu är så trött på att använda sommarkläder i denna kyla nu :P


Dont worry be happy

Idag har fått 3st erbjudaden att följa med ut på krogen av 3 olika kompisar.
Anledningen till att jag sitter hemma och inväntar en tvkväll framför idol och hatar mitt liv just nu är för att
1 Jag håller på att bli sjuk känns det som
2 Jag vill inte riskera att bli sjuk för det har jag inte tid med
3 Jag ska provjobba och alltså gå upp ca 08.00 i morgon bitti
Så jag sitter här jag. Även om jag är en hemma tjej så är det inte kul när man är själv och dessutom dålig :P Nääe men nu har jag beklagat mig tillräckligt. Tråkade ju tom ut Simon på msn som förar så han bara loggade ut direkt :P wacko :P Så jag tackar för mig med tråkeriet för ikväll. Ha en fortsatt trevlig kväll puss och kram skumbanan
 


Dont worry be happy


Att våga drömma!

Jag sitter nördig och kollar på Mcfly videos som vanligt. När jag kikade på den första videon jag såg med dom That Girl, så kom en ny dröm om att regisera musik videos men kanske inte så konstigt endå eftersom jag gjorde enormt många amatörvideos i windows movie maker som 12 åring. Men med detta nu kom jag att tänka på vad mycket olika grejer jag tänkt under åren att det här vill jag göra eller bli när jag blir stor. Vist har jag alltid vetat att jag ska bli frisör och det är jag ju snart också.
Det första jag mins är att jag på dagis hakade på mina kompisar som hade ville jobba på mcdonalds när dom blev stora (denna korkade ide skulle inte förvåna mig om det kom från mig) och det har jag ju redan klarat av gurselov men när jag blev lite äldre och började skolan så kom mina självständiga drömmar. Och det rullade bara på:

Smyckesdesigner, Frisör, Stylist, kläddesigner, inom reklam branschen, programledare, chefredakör för tjejtidning, skriva en bok a och nu kommer jag inte på fler bara för det men manusförfattare... a listan kan säkert göras längre. Men hela tiden har jag kommit tillbaka till frisör så det var det det fick bli helt enkelt.

Det viktiga är oavsett vad man vill bli är att man vågar drömma! Jag har sagt sen jag var 14 att jag kommer att styla kändisarna för melodifestivalen och just nu är jag väldigt avundsjuk på min storasyster som sitter och öppnar bidrag till nästa års föreställning och lite tjurigt sa jag att jaja jag kommer till melodifestivalen en dag! 
Oavsett hur stora drömmar man har så ska man aldrig tveka utan bara köra och lita på sig själv för jag har fått lära mig hela livet att ingenting är omöjligt, allt är bara upp till en själv, vill man så kan man. Och en dag så kommer jag inte sitta framför youtube och kolla på Mcfly videos utan stå bakom inspelningen istället med alla mina styling och makeup grejer :D

      


Gillar inte "Pretty Women stövlarna"

Tjänare! Oj vänta ska bara på toa en snabbis... Sådär oj va fort det gick :P
Japp, idag så har jag beslutat mig för att det var sista gången i år jag använde ballerina skor. Fan va kallt det är att vara baris om foten! Så nu sitter jag och tittar på uggs och stövlar istället :) mycket varmare och mysigare för den här årstiden. Uggs kom ju stort förra året och jag kommer att köpa ett nytt par även i år för det finns faktiskt inget mysigare att ha på sig! Men för att varva med något feminint får det bli ett par stövlar med hyfsat högt skaft för jag gillar inte riktigt det supertrendiga "Pretty Woman" skaftet som är nu. Jag vet inte om det är filmen eller vad det är som gör det men I DONT LIKE :P  
Däremot gillar jag pälsmodet stort asså :D Måste köpa min efterlängtade pälsmössa från JC någongång snart :D För vem var det om inte jag som gick runt i Farsta och sa oavbrutet "Pälsmössa, pälsmössa, pälsmössa.."
Ojoj bäst att lägga upp en budget här nu med tanke på hur pank man är! :S


Usch :P


Förtjänar mjukisar och en rackarns macka

Phu, vilken dag. En lång dag av 5 härliga (icke) lektioner som bara fräter på en efter en så när man kommer hem är kroppen aldeles klen med längtan av att få krypa in i mina stora killmjukisbrallor och min fliströja och ta en rackarns macka med kalkon på. Aahhhhh!
Och här sitter jag nu och har det bra :) gör sig försänt av lite vila denna kväll. Men alla har nog varit lite smått trötta idag tror jag och framför allt jag har kännt mig lite borta. Men trotts detta blev det fin fina slingor på Sarah som nu är väldigt blond och söt.

Men nu så vet jag ärligt talat inte vart min familj håller hus någonstans, så ska ta och ringa min pappa och se om det kanske kan vara så att han är påväg med lite mat eller så. Mmm hoppas är galet hungrig ju.

Gissa rumpan :P haha



....

Det är intressant när livet stannar upp och tar en pause för det händer väldigt sällan. När man bara är och ser. Som när jag satte mig på bussen för att åka hem den lilla vägen och ser två små tjejer sitta och röka på busshållplatsen då jag insåg att man faktiskt är stor nu. Busschaffören sitter och sjunger högt på en Robbi Williams låt och man inser att jag inte har nått upp till den åldern än där man inte tycker att någonting är pinsamt. Det är varmt ute och man tänker tillbaka på sommaren och undrar varför det aldrig blir som man hade tänkt sig.
Livet är för bra för att stressa sönder. Stanna upp och tänk för annars hinner du inte med tåget på din egna resa.

Slinghets

Nu håller jag på att slinga mitt hår och jag tror att det kommer bli rätt bra det ser bra ut ensålänge iallafall. Men tiden idag har verkligen runnit iväg så är lite stressad nu eftersom jag ska om en timme bara till Nora och äta middag hon fyller nämligen 19 idag :D Grattis!


"Jag vill ligga med dig"

Igår blev det en heldag på stan för mig och Nora då vi även var och kollade på vaktavlösningen med varsin latte (a vi brukar ju hänga en del vid slottet, hehe) och förstörde stämningen lite med att stå och snacka om att Nora skulle skrika "Jag vill ligga med dig" till killen hon var där för att se på. Jag erbjöd henne 100 spänn för det men hon gjorde det aldrig, haha. Men det skulle ärligt talat vara roligt att se vad som skulle hända om man skrek något just när det är tyst :P haha. Något för Japanerna att filma iallafall.
Sen blev det lunch på WC (waynes coffe) som vi numera säger :P och avslutande shopping i Farsta C. En toppen dag.





Vi gillar att ta lite konstnärliga bilder :P


"Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör"

Då var man hemma för första gången denna dag typ. Har varit på praktiken, direkt till dansen, hem och vänt till centrum där jag mötte Nora för att handla chips och dip. Tydligen har jag ett intressant skratt eller nått för jag garvade lite skoj precis bakom några killar i centrum som alla vände sig om samtidigt. Haha.
Men vi har iallafall svullat och kollat på sköna vänner avsnitt. Sen tipsade jag Nora om vad hon kunde ha på sig för något i morgon då vi ska till slottet och kolla in en kille. Nej det är inte jag som fallit för en lumpen snubbe igen ;) utan det är min snart 19 åriga vän som gjort, så jag ska hålla sällskap och självklart kolla in vad det e för hunk för att sedan gå och handla present åt födelsedagsbarnet. Så det lär bli en trevlig förmiddag på stan. Awesomenes.



Rapport från the Kantorps 2

Jag är så slut i huvudet och jag har över hälften av mitt pluggade kvar att göra, inte bra inte. Nästan alla kantorpare är och att ha båda syskonen här samtidigt händer inte varje dag. Men håller oss i varsitt rum just nu :P det kanske är säkrast, hahah.
Nu så kan jag äntligen gå in på msn. För i den här familjen så är det alltid problem med datorer på ett eller annat sätt. Så nu sitter jag med en sönderslagen dator (mitt fel) kopplad med skärmen till min andra dator och aaa ni kan ju se själva :P haha det är galet ugly


Här


Livet som student är hårt ibland

En konversation på facebook chatten av mig och Sarah behöver nog inte säga mer än så :P

Sarah: Pluggat nåt dårå?

Frida: Har pluggat egypten. min hjärna börjar mosas :P

Sarah: aha okej, jag har itne kultur och stilhistoriaskiten hemma. så där kan jag itne göra mkt!

Frida: ajdå! men har vi nått mer än det och boken?

Sarah: ska väl fortsätta emd samhällen sen, har faktiskt svarat på hela förstaa frågan och läst texten til ldnedär uppgiften. mitt svar på fråga ett blev typ 1 sida långt hahaah

Frida: men va fan samhällen nu har jag missat nått här :O

Sarah: men fan bättre det, nu ha rjag vekligen "peneterat frågan" så att säga;)

Frida: men vad äre vi har i sammhälle :O

Sarah: de e den där uppgiften vi fick nu sist vi hade lektion, du vet när det luktade gammal potatis och bajs i klassrummet om "budgetprocessen"

Frida: jag kommer ihåg lukten men inte innehållet av själva lektionen

Aa det är inte så lätt alltid och här ser vi en bild på hur jobbigt det kan bli om man inte har gjort läxan i tid:

 

Carro kan konsten att sista-minuten-plugga


Man måste ju läsa och se vad grabsen har för sig

Lediga jag is back to datorn, en stund iallafall :) smaskar piggelin så nu är jag aldeles frusen :P Sitter och kopplar av och lyssnar på "mina pojkar" ;) Something Behind :)
Ska in på deras blogg http://blog.somethingbehind.com och läsa på om vad grabsen har för sig, för det är ju alltid nått nytt på gång :D awesomenes
Måste såklart kika på street teamet http://www.myspace.com/somethingbehindsst och kolla om Frida har laggt upp nått nytt. 

 

Rapport från the Kantorps

Storasyster är back in town! Så det är full rulle hemma :P nice. Jag är ledig idag och ska egentligen ta denna dagen till att plugga så får faktiskt ta mig i kragen nu och plugga lite stil historia.
Ses senare ciao


Syster Malin i Israel


Från ex till kex

Jag skriver en krönika i skolan som troligtvis kommer att få heta något i stil med "Kan man bli kompis med sitt ex". För det är precis det krönikan handlar om. Själv tycker jag att det är en väldigt intressant fråga och befinner mig i den själv. Så ska inte publicera den här eller någon annanstans tyvärr eftersom den är väldigt personlig och även om inga namn näms så är det tydligt vilka personer det är jag skriver om.
Men jag läste en artikel ur Cosmopolitan då rubriken löd "Från ex till kex" och det var då jag började fundera. Såg de kändisar som stolt posade med sina kex (kompis-ex) och då tänkte jag att kan dom så kan väl jag...eller?
Ja vad som är bäst för en själv det vet man alltid själv och i detta fall tror jag att det viktigaste är att gå in och lyssna till sig själv. Det är svårt att gå vidare men när man väl gjort det så kan man börja funta på en framtida vänskap. Innan dess är det bara att köra på allt annat i livet tror jag. Har jag rätt?


Min hemliga kärlek

OMG Andra Avenyn är igång igen och har missat helt att det börjat. Ska ta igen säsongsstarten på svt play, tur att det finns för annars hade jag blivit sur. Det är inte så många som gillar serien. Det gjorde jag inte heller till en början då jag totalt sågade serien och allt som hade med den att göra. Ända tills Sarah tjatade på mig att jag skulle se säsong 2 och det är jag väldigt glad att hon gjorde det för nu älskar jag Andra Avenyn och blir tokig om jag missar ett avsnitt. Så det är härligt att den är tillbaka igen och även med min secret love Filip Benko, Markus i serien. Hehe :D





Singing Bee Pics

Igår satt jag och Sara i publiken på Singing Bee Celeb vare dessutom så det var mycket roligare än om det skulle varit okända människor som sjöng. Rolig stämning och vi garvade en hel del åt kändisarnas spontana komentarer särskillt vid alla dessa omtagningar. För det spelades in på nästan 3 timmar tror jag :P
Här är lite bilder ifrån gårdagen :)

När vi kutade till bussen i högklackat (vilket måste varit en rolig syn) hade jag självklart med lite pommes som färdkost.

Sara ser ut som en prinsessa :)


Såna här skylltar fanns det gott om så man inte skulle gå vilse :P

Japp Idol nästa då ;D

 

 


Tur att jag slipper sjunga

Suck jag fick inga hunks på festen igår. Vågar knapt gå in på facebook för jag vet att Jennifer har slått ner en bomb av bilder från igår :P Har inte hunnit lägga in mina sen men undrar hur vackra dom är på en skala så :P haha.

Nu ska jag sticka iväg till tåget för att kolla på Singin Bee inspelningen med Sara. :)

Fixad och klar med lätt sotad makeup :) awesome

Snygga killar är ju aldrig fel

Det blev ingen paljettväst istället blev det jeansläggings och linne. Fast det var ju också schyst :)
Nu ska jag dra till Sarah och så ska vi på fest med massa awesome tjejer. Det är Jessica som fyllt 18, grattis! Så det lär ju bli kul det slår jag vad om. Själv så hoppas jag på att det kommer vara lite hunks där. Snygga killar är ju aldrig fel lixom^^

The party earings :D

  

Vart fan finns det paljettvästar

God förmiddag! Nu ska jag dra och kolla på lite kläder och gärna köpa något som jag kan ha på mig ikväll då det blir partaj. Jag försökte förtvivlat i förrgår att försöka hitta en paljettväst (har kommit på lite sent nu kanske att jag vill ha en) men det gick ju åt helvete med det så ska spana lite nu och ett par jeansleggins fast svarta.
Får sällskap av Sara på min shoppingtur och det är ju bra så vi kan strukturera upp morgondagen lite för vi ska nämligen på inspelningen av Singin Bee. 
Det blir ju en hejdundrande helg det här :) See ya lataa <3 

Hmm vad krävs för en ultimat partylook  

Min älskade Jill

Hej här har ni världens lyckligaste människa just nu :) Har nämligen nosat upp Jills kommande skiva (jag mer eller mindre samlar ju på dom har runt 10 st skulle jag tro) då jag först blev ganska besviken att den kommer heta Music Row 2. Det betyder att det blir en till cover platta. Men det som gjorde mig så glad när jag såg spellistan var att verkligen min låt fanns där. I cant make you love me som jag youtubat i över ett år på för att höra just Jills version av den. Jag har tom tänkt att skriva ett brev till henne och säga åt henne att du måste spela in den där låten och nu har hon gjort det :D glaad.
Hade tänkt skippa hennes julshow på grand hotel i år för det inte finns nån att gå med men nu jävlar ska jag dit asså oavesett hur det blir :D Jag måste se henne så är det bara :D


Kärlek <3


Ta mig inte till djungeln

God kväll! Ligger i sängen så fruktansvärt trött så det kommer bli en tidig fredagkväll för mig :P Har suttit och kollat på kändisdjungeln precis. Det var kul att se vad det var för program och enda anledningen till om jag skulle fortsätta kolla är för att sköna bonden Karl Petter är med. Han e fett ball :P Men nej det där programet var ingen höjdare trots att han var med och jag klarar inte riktigt av ormar, det går inte, så det blir jobbigt att hålla handen framför tvn så fort det är några ormar i rutan :P
Skulle aldrig någonsin trava ut i djungeln. Något som verkligen blev bevisat i midsommras då jag befann mig bokstavligt talat mitt ute i skogen och jag fick sätta mig på min fd killes axlar för att det tog sååå lång tid för mig att gå upp från sjön till huset pga av min ormrädsla. Men jag fick gå själv tillslut iallafall för jag fastnade med håret i ett träd :P Men nu är jag tacksamt varken i skogen eller djungeln utan sitter så tryggt och skönt här i mitt rum... Lägenheter äger :) haha.


   


Pella

Hej alla dasseborgare! Någon som vill köpa min pruttomobil? Nähä inte :P okej. Märks det att man suttit framför youtube ett tag och kollat på Dr Mugg eller :P hahaha. Men ska inte skriva så mycket mer om det utan tänkte istället visa mitt favoritklipp med Pella :D man kan aldrig se det för många gånger :D

Affärssamtal

Känner mig som värsta affärskvinnan här typ :P hahaha, bara av att plugga, jösses :P
Har suttit här på sängen med datorn och gjort läxor och pratat med Sarah i telefon och planerat klart hela vårat projektarbete. Har precis antecknat ner och gett lite information till diverse personer vi vill ha med i projektet. Så när jag skulle ringa Sarah så sa jag när pappa gick förbi mitt rum "Pappa stäng dörren, jag ska ringa ett viktigt affärssamtal" Helt seriöst...eller a typ inte.
Men gud vad flummigt jag skriver det märks att jag börjar bli lite trött nu :P Så jag får väl börja bege mig så ses vi i morgon!


Asså vi är ju bara dom smartaste brudarna på hela skolan jo asså serri


Kommer du också ihåg Salve? :D

Är det någon mer än jag som kommer ihåg Salve? :D Det var en serie som fortfarande ligger mig varmt om hjärtat trots att det var säkert 10 år sen den sändes på Bolibompa på sommarmornarna. Att jag kom att tänka på den serien helt plötsligt är för att jag precis kommit hem från Stadsteatern där jag varit med min klass och sett De tre musketörerna.

Det enda jag viste var att det var en rockmusikal så hade inte så mycket förväntningar, men den var awesome! Jag älskar ju musikaler dessutom och har sett säkert 5 st tidigare, men nu var det nog två år sen jag var på musikal senast så det var härligt att vara tillbaka på det planet igen :) (Men finaste teatern i Stockholm kommer alltid vara Oskarsteatern, enligt mig)
Med i dom tre musketörerna så fanns en bekant kille som heter Albin Flinkas, han var jävligt bra, och varifrån kände jag igen honom, jo han var Erik av Pommern i Salve :D

Nu har jag googlat lite på Salve och jag hade nästan rätt där med årtalet, den sändes 97 och det här är det jag hittat på youtube :D




Lite eye candy på min söta dag

Är så trött nu eftersom jag har dansat vilket tydligen tog hårt idag. Men fick höra av min lärare att jag blivit mycket bättre sen i sommras redan så det var riktigt roligt att höra :)
Annars har inte mycket hänt idag, sitter och pillar lite med designen på bloggen :) Ska in på myspace och kika lite nu och ta ett glas oboy :) Vill bara ha soker idag! Så tycker att det är dags för lite eye candy igen :) Den här top model bilden (tror den är från denna nya säsongen 12) tycker jag är riktigt snygg. Sen äre ju faktiskt killar som kikar in på bloggen ibland också så varsågod tjejer och killar:

 



Har man blivit myspace tokig

Har snickrat lite på min myspace nu och den börjar bli rätt schyst endå :) Är du med där bli kompis med mig!! :D Då blir jag glad. Haha veet ja e ganska så många år efter som tagit tag i den förns i år :P Men det är roligt att vara där för favoritmusikens skull :)

Men nu kan jag inte sitta och lalla på myspace längre jag måste soova. Gäsp. Vi ses imorn.


www.myspace.com/snyggfrida



Adda :)

Mcfly vet hur det är

Fina citat ur fina låtar av "mina pojkar" i Mcfly som vet hur svårt det är med kärlek och hur mycket det suger att vara ensam! Då är deras låtar till stor hjälp. För det är ju alltid skönt när någon är med om samma sak som en själv :)


"I wish I could Bubble Wrap my heart,
In case I fall and break apart"


"I wonder what it's like to be loved by you
I wonder what its like to be whole
And I don't walk when there's a stone in my shoe
All I know, that in time I'll be fine"


"She falls asleep and all she dreams about is you
When she's asleep the air she's breathing is for you
Are why she wants to live
She's not got that much more to give"


"Silence is a scary sound"


"The stuff is in my house
So many things I cant ignore
Your coat's still on the coach
Your photos on my freezer door"

- Mcfly <3


Skulle gärna byta garderob med Demi Lovato

Jag hatar internet. Eller just nu iallafall för jag hade skrivit ett jäättelångt inlägg med bilder och allt och så försvinner allt när jag ska posta det. Jorå idag är det min dag!

Men jag har suttit denna kväll och druckigt aldeles för mycket pepsi så nu vet jag inte alls hur jag ska kunna sova :P Och så har jag gjort färdigt min läxa som ska lämnas in på torsdag. Men får man en läxa av makeup läraren att göra ett kollage av dagens makeup så kan jag sitta i timmar och googla och fixa i photoshop. Det är riktigt skoj :) Lite av en slump så blev hela kollaget endast med min stora inspirationskälla när det gäller kläder, trots att hon är nästan exakt ett år yngre, men hon är ball och det är en tjej som är tjejernas svar på hennes bästa kompisar Jonas Brothers. Det är sångerskan och skådespelerskan Demi Lovato jag pratar om. Hon är som en smällkaramell lite som mig :P Hon är lika snygg i en rockig tshirt som en vacker sommarklänning och någonstans där på mitten brukar hon hamna :) En stil jag verkligen gillar så om jag skulle byta garderob med någon skulle det definitivt va henne :)




The bridge

Helgen är snart slut. Men den har varit riktigt rolig se bara här på bilderna från mitt 18 års firande på the bridge i fredags:
 

 

 


Laddar och taggar till morgondagen

Som ni ser så är det lite ny design på bloggen. Det är inte riktigt klart än lite småfix kvar men hoppas att ni också gillar det så som det ser ut hittils iaf :)

Jag ska stänga av datorn måste slita mig här ifrån nu och ladda mina saxar till mina snygga modeller som ska komma och klippa sig hos mig i morgon. Och så ska jag fixa med lite annat också.
Sen är det bara att börja tagga inför i morgon kväll då det blir utekväll :D

Så vi ses i morgon då jag visar lite fest smink och frisyr. Sara kommer hit och girlar, dvs målar naglarna, dricker nått gått och dunkar Jonas Brothers med mig här på mitt rum. Ses då! Ciao!


Nu är studenten igång

Jorå man ska vara tidigt ute. Vi började prata om studenten redan när vi började gymnasiet och nu börjar man närma sig på riktigt, så för att det ska bli riktigt bra är vi i full gång. Tur att man har en sån driven och engagerad klass när det gäller sånt här. Men min morgon började dock inte lika smidigt.
Jag är en såndär som aldrig försover mig men idag ringde aldrig klockan, så bra att man har en mamma som ringde och väckte än så jag kom bara 45 minuter försent i oborstat hår och osminkad. Men det var ganska trevligt att inte vara så piffig idag endå faktiskt. Fast när jag och Sarah skulle störa en killklass för student prat på eftermiddagen så kom Carro på mig med hårsprayen. Haha, busted. Sen vågade jag inte prata med killarna heller så jag bara stod där och försökte se bra ut medan Sarah fick sköta snacket xD Hahahah.
  


Häng i biblan :P höhö


Tack för alla gratulationer

Då var födelsedagen över :P eller nästan det blir ju lite firande i helgen också såklart :)

Vill tacka för alla gratulationer på facebook och fina sms som jag fått idag :D Uppskattar verkligen!
Har haft en jättetrevlig dag och det finns gott om tårta över till vänner som vill titta förbi :)


Min favorittårta som mamma bakat. Supergod!


18 år idag

Nu är man vuxen då...tydligen. Haha. Härligt snart så kommer nästan hela familjen hit med tårta och presenter :D wii!
Här är en härlig bild från min födelsedag fast för 5 år sen då man såg lite anorlunda ut och det syndes mer på en att man gillade rosa :D

Mitt dåvarande rum hade jag inrett helt själv likaså valet av outfitt :D Kan säga att jag faktiskt inte ägde ett enda svart plagg på den tiden :D haha

Highscore

Idag kom jag till skolan med ovårdathår, ihopsjunkna ögon och hes morgonröst och var alltså allmänt cool på matten^^ Sedan rullade dagen på då vi satt i biblan och läste på svenskan dvs jonade sig på facebook med sarah och natto xD Färgade håret på Sarah efter skolan och nu så har tiden flugit iväg här hemma för jag skulle ju bara kolla på några avsnitt av Eva och Adam (klassiker i den här generationen) och sen har jag försökt hitta en modell till praktiken på fredag så dom ser lite hur jag jobbar. Och vilken tur man har asså lyckades ordna både en tjej och en kille :) Så upp till bevis på fredag då och se hur bra jag är, höhö :P

Har fått ny mobil som jag älskar och tar glatt bilder och filmer i skolan nu som jag ska sätta ihop till våren tillsammans med alla andra bilder från gymnasie åren till min klass innan vi slutar :) 

 


Mina underbara kamrater


RSS 2.0