Fredag på Friday´s :)


     

Slut på hårspray kris

Nu har jag dragit på mig mina kläder jag köppte igår :) Nice! Och har en liten kris nämligen slut på hårspray :O gaah.
Ska dra in till Stureplan och äta middag med the girls och fira Emelies födelsedag :) Skittrevligt!

Topp från Gina, Skärp från Vero Moda och Rutiga strumpbyxor från HM

Mysig frukost smoothie och Mamma smoothie

Frukost smoothie

Banan
Hallon
Jordgubbar
Yoghurt
Mjölk
Oboy

Det slängde jag i min mixer i morse och det är dom här ingridienserna som jag brukar varva med. Just den här blandningen blir väldigt lagom och man känner lite av alla smaker. Anledningen till att jag inte skrivit mängden på det som jag hällde i är just för att det är en smaksak av vad man vill att det ska smaka mer av. Vill man inte känna smaken av banan så räcker det med en halv, den gör nämligen att inte smoothien smakar surt.
Vist ser det gott ut :D
 
Härlig färg också :)

En annan god mix är min Mamma Smoothie (som jag gjorde till mig och min mamma en gång): 
Jordgubbar
Hallon
Yoghurt
Chokladbitar.


Toppengottis!


Eftermiddag på Espresso House

Denna eftermiddag har jag varit på stan med Jessica och tagit en fika på Espresso House då vi pratade om livet och hur komplicerat det är med kärlek. Sen kunde vi ju inte slita oss från rean så jag kom hem med lite fynd :) Bla annat en riktigt nice ljusrosa topp som jag ska ha på mig i morgon då Emelies födelsedag ska firas på Stureplan :) Den kvällsoutfitten får ni se i morgon :)
God natt
 Jessica och uppätna kakor som ni ser ;)

Snickrat ihop en myspace

Har snickrat ihop en liten myspace sida http://myspace.com/snyggfrida den är inge speciell alls men för er som vill bli kompis med mig där :P
Tänkte att det kan ju vara bra att ha en sån^^ Och nu är jag även med i Something Behinds Street Team :D


Something behind söker gitarrist!

Sitter och pratar på datorn med sångaren i vad som blivit ett av mina favoritband, Something Behind. Har nu fått höra att dom behöver en ny gitarrist! En som verkligen vill sattsa på musiken precis som dom andra killarna i bandet!

Hejsan!
Vi är tre sköna grabbar (18-22) som söker den sista pusselbiten!
Vi spelar Pop/Punk och letar efter en seriös gitarrist som
är minst lika motiverad till musiken som vi är. Du kan lyssna
på en låt på vår myspace. Är det något för dig? Skriv på Myspace eller
Mail. Tveka inte! Vi söker dig som är mellan 17 och 23 år och kan betala en replokalhyra!
// SB

http://myspace.com/somethingbehind 

http://www.ourstage.com/fanclub/somethingbehind

http://www.madeinsweden.se/nyheter/something-behind-till-workshopen

http://www.lastfm.se/music/Something+Behind

http://www.facebook.com/pages/Something-Behind/122048285191


Önskar att man hade varit med

För oss som gillar Bounce har väl inte missat deras hyllning till Michael Jackson dom gjorde tillsammans med minst 300 pers till på plattan och stureplan. Vad jag har hört så har det här sprits sig över hela världen och det är nästan 2 miljoner som kollat på klippet som jag inte sett förns idag. Fråga mig inte varför jag inte sett förns nu, måste väl ha glömt bort det helt enkelt bara, skandal! 
Anledningen till att jag kom på att jag skulle se klippet var för att jag såg på facebook att Julia som dansade samma kurs som mig den här sommaren var med Bounce och dom andra och dansade runt om i Stockholm. Jag är så himla avundsjuk, hade verkligen önskat att jag var med också :)




Kan jag också få en "sexlåda"

Vad ska man ha på sig när det är soligt ena stunden och molnigt den andra? Dagens i landsproblem. Men nu har jag iallafall hittat nått hyfsat :P Har dock redan varit och knallat lite på stan idag men man byter ju om så mycket hela tiden :P Försökte fiska mig en praktikplats på en salong jag spanat in. Så hoppas att man får nå svar sen.
Har ätit massa spaghetti och köttbullar till lunch så nu rullar jag som en köttbulle. Ska gå till tåget nu strax och besöka Sarah på arbetet. Sen blir det en runda på stan, vi ska bla hitta en födelsedags present men det är vi experter på. Våran sexlåda till Malin när fyllde 18 blev ju en succe med en inspelad samlevnads cd där vi gav instruktioner på hur man skulle vara i sovrummet. Mm hoppas att man kommer få ett sånt kit själv när man fyller år^^ Haha


Undrar hur Malin kände sig när hon först fick sexlådan av oss och sedan det här kortet av ett annat par kompisar. Men så går det när man fyller år :P

Vuxen poäng efter guitar hero tramset

God morgon i äckelvädret! Jag ställde klockan på 10 idag eftersom min mamma är påväg hit och hon är så morgonpigg. Så nu sitter jag skitpigg och ska börja göra i ordning lite lunch. Tacoreceptet som jag fick av Sarah förut :) 
Ja det blir ju enkelt för mig som har kylskåpet fullt efter gårdagen då jag efter min och Saras guitar hero "tunering" (jag försöker klara dom svåraste banorna på medel) drog jag iväg pappa till Ica Maxi för storhandling, jo bokstavligt talat eftersom det var jag som körde bilen. Så väl inne på Ica Maxi gick jag runt med min inköpslista och pappas uppgift var att bara dra korgen faktisk :P haha. 
Sen vill man ju inte slänga in en massa mat i totalt stökiga kyl och skafferi så passade på att rensa upp där lite. Diska innan jag gjorde kvälls smoothie också, med banan och krossade chokladbitar. Niice! Sara har gjort mig till smoothie galning! Och vilka vuxen poäng till mig för det var det enda jag han med under kvällen :P haha. Jag vet att Sarah blev lite avis där igår när hon fick höra att vi skulle åka och storhandla^^ ;) 
  Grönaktig (läskig) ansiktsmask och smoothie! Tummen upp. Härligt innan man ska gå och lägga sig eller ännu bättre när man vaknar :)

Egokick kväll

Det är viktigt att ta hand om sig själv! Så jag ordnade en liten egokick kväll åt mig själv då jag radade upp Vecko Revyn, Glaze och HM katalogen i sängen. Observera att jag smackade på post it lappar på dom plaggen i HM katalogen som jag gillade, fråga mig inte varför men jag tror att jag kommer ha användning av det lilla systemet sen. Bredvid mig doftade det rosenträ och då och då smuttade jag på min banan smoothie. Riktigt god! Och det är ett enkelt:

Fridas banan smoothie
1 banan. Häll i vanilj yoghurt. Liite mjölk. Två små skedar oboy. Blanda i mixern bara så är blir det hur gott som helst.

   


Mina starka åsikter angående Melodifestivalen

Jag brukar inte komentera i tv bloggar på tvplaneten och sådär. Men när det handlade om Sverige skulle precis som Tjekien hoppa av Eurovison song contest och som är oerhört intresserad Melodifestivalen och dess historia hade ju naturligvis mycket som jag bara var tvungen att skriva där:

Jag fanns inte under 80-talet men med alla konstiga röstningssystem och pissiga låtar som vinner numera så blir jag oerhört konservativ och skulle häldre föredra en melodifestival som den var på 80 talet :) Då var det just det som festivalen egentligen ska handla om just schalger. Men det gör det ju inte längre så det är mycket som har förändrats genom åren. Så därför tycker jag inte att vi ska hoppa av ESC för att det kommer förmodligen ändras mera och förhoppningsvis till det bättre. Men grejen som gör att vi hamnar på sån dålig plasering helatiden är just för att vi låter skitlåtar vinna! Svenska folket bör skärpa till sig rejäääält!
Så solla ut alla lågkvalitets låtar direkt så behövs inte alla deltävlingar. Varför inte bara en festival med bra låtar (man tittar ju bara på finalen) så kan man rösta en gång. Varför krångla till det så?

Jag som har hoppat runt så mycket med Vickan till gamla okomersiella schlagerlåtar från Melodifestivalen och suttit och kollat på Melodifestivalen från 1984 på video och lärt mig hela Diggeloo dansen har väldigt starka åsikter när det gäller Melodifestivalen. Och jag har alltid haft drömmen att jobba som stylist under Melodifestivalen och när jag kommer dit så hoppas jag att festivalen ser helt anorlunda ut än vad den gör nu. Så kanske vi vinner i Europa någongång igen :)

Björn räddade festivalen förra året och sen har det verkligen gått utför! Ska man behöva bli kompis med Christer Björkman och ta över saker och ting lite :P haha skulle jag fixa ihop hela festivalen så skulle den snarare se ut som Pride festivalen tror jag. Men det är fan trevligare än som festivalen är nu.

Potatisar i sängen

A det blev inte lika stor party action igår kväll som vi hade tänkt. Det blev chillkväll hos Sarah istället med naturgodis och läsk framför 102 dalmatinerna följt av djupa samtal mitt i natten. Inte illa det heller. Men inga party pics de får ni klara er utan. 
Idag har vi har bara varit potatisar i sängen och kollat som fastklistrade på Sommar med Ernst och Unga mödrar. Sarah bereder sig för sin dejt då hon kommer att ha på sig någonting rosa...a det är det jag vet ensålänge eftersom det är den ultimata dejt färgen ;) Själv ska dra hemåt nu och damsuga som fan! Men skulle mycket häldre ha gått på dejt jag :P haha.
 

Till undsättning moot Hudds!

Hade en as nice dag igår med My och en as mysig kväll med Nora. Riktigt tjejig med suchi, slingor (även en blond slinga på mig blev det också hehe), smoothie, skvaller tidning, ansiksmask och nrj. Hur mys som helst.
Men nu ska ja skynda mig till bussen hem till Sarah. Vi ska ha riktigt lajbans den här lördagkvällen hade vi tänkt! Det lär det säkert bli också så tokiga som vi är ;) haha. 
Vi ses imorgon kids så bjussar ja på lite pics också :D  

Bitchdag

Den här dagen har varit en bitch eller så är det jag som har varit bitchig mot den här dagen. Haha a vilket av det vet jag inte men suttit inne har jag gjort under dagen så länge att mitt huvud blev som en mosad tomat, så för att inte jag skulle tuppa av helt så gick jag till Nora, fikade och ritade lite med familjens minsta lilla barn, Märta :) Så de va trevlans det. 
Började spontant att snacka med My på msn innan jag gick, vilket var jäkligt kul och det blir till att besöka henne i morgon faktiskt :) Ska bli superskoj eftersom det var huur längesen som helst som vi sågs :) God natt på er!

Hittade den här bilden på Mys blogg. Det är nog den fulaste och äckligaste bilden jag någonsin sett, iallafall på oss garanterat. Den måste ju bara läggas upp asså! Haha! Fö fän! :D 

Dagen efter

Gårdagens kväll blev riktigt rolig och framförallt hälsosam. Jempa kom även förbi och joinade oss med brasan. Men ett väldigt bra sett för en själv att gå vidare :) Något som alla borde prova :) Bränn bilder och saker från något förflutet man vill ska försvinna och det känns mycket lättare. Det är skönt att göra någonting fysiskt av någonting psykiskt.


FUCK OF KILLAR

Jag är på Dalarö och "bränner up" ex tillsammans med Sara. En fin liten brasa på Amerika Berget som vi kommer att kalla för FUCK OF KILLAR. Ni som är i närheten är naturligvis välkommna att vara med om ni har något som tillhör era ex som ni vill elda upp :D Man får ta med sig eget fika det vi bjuder på är lite allsång med Jonas Brothers hits. Killar får naturligtvis inte vistas på platsen. Varmt välkommna!
(Bilder och filmer kommer så småning om att komma upp på bloggen)


Nu är vi inte lika små och snälla längre^^ Nu jävlar!

Fridas musik i ett nötskal

Vad mycket låtar man har i huvudet och omkring sig hela tiden. Jag brukar gå och tralla på lite låtar i hemmet ibland när man gör olika saker och varför det blir just dom där låtarna har jag ingen aning :P det bara blir så.

När jag kommer innanför dörren eller in i kök på morgonen kanske så brukar raden komma "Everyting was going just the way I planned the broccoli was done" Broccoli - Mcfly. Och sedan så flyter det på lixom.
När jag diskar så sjunger jag alltid på Unsaid Things - Mcfly.
Sen när jag duschar brukar jag sjunga på Mama he´s crazy -  The Judds.
Den första låten jag brukar klicka på när jag sätter igång Itunes är Release me - Agnes.
Sen fönar håret då äre bara att dra på What´s my age again - Blink 182
Skulle man känna sig lite ensam när fönen blivit tyst och man är lite nere så är det bara att tralla på någon av alla fantastiska Jill Johnson låtar som tex Baby don´t go
Sen när dagen gått och det är lägg dags så blir det min nattsång God must have spend a little more time on you - Nsync

Och där har vi Fridas musiksmak i ett nötskal. Haha. Men gud vad man har musik omkring sig som sagt. Skrev en låt idag faktiskt för övrigt. Och nu så sitter jag och lyssnar på sista låten här på listan och inser att jag har suttit i timmar och bara lyssnat på boybands. Det är nog vettigare att gå och lägga sig och skriva lite dagbok istället :) God natt

Chillat, suck

Hej alla!
Idag har Sara varit här under förmiddagen och chillat med mig. Vi spelade in en 1 minuts film också, en liten parodi på Saras kompisar Bella och Niklas (som fruktansvärt otippat blev tillsammans förra sommaren då Bella strax innan dom träffats retades med mig om att jag gillade Niklas, a lite tokigt :P).
Under eftermiddagen har jag diskat galet och chillat ännumer, suck :P Längtar tillbaka till skolan nu faktiskt. Citat av Andreas "Sommarlov är överskattat". Haha. Jo men det ligger nått i det ;)

Sitter nu och googlar massa Mcfly bilder, hehe och väntar på att Sara ska höra av sig så får vi se om jag drar in och träffar henne och hennes kompisar en stund i stan sen.

   Så vackra

Tack ni får mig att le

Vill tacka mina fina vänner för att ni finns! Ni vet själva vilka ni är :) och ni har fått mig att le stort igen :D Vad skulle världen vara utan er <3



Några andra som får mig att le är såklart Mcfly som är en viktig del av mig och även Jonas Brothers. Så jag blev ju helt hysterisk när jag hittade det här klippet med båda banden på samma scen med Mcflys Star Girl. Skulle varit så lycklig om jag hade fått stå där: http://www.youtube.com/watch?v=23JGwATJ1U4

A som ni kanske förstår så sitter jag hela kvällen här och youtubar "mina pojkar" så tänkte visa en mysig låt :P när man endå är igång lixom :P Beundrar deras låtskrivar talanger verkligen! Fan va kär jag är i dom här killarna asså :D haha

Från skåpbil till kafferep

Igår kväll så bar det av till fest i Hudds med Sarah då vi oväntat fick åka skåpbil dit och hem tillsammans med en cykel (som tydligen fanns i alla bilar där) Kanske det som blev kvällens höjdpunkt, för det var inget drag direkt på den där festen, men tack vare Kling och Jonet som var där så blev det lite kul :) 


Vaknade upp hos Sarah för att sedan åka hem och träffa min barndomsvän Andreas. Vi hade det riktigt roligt och pratade mest om alla sjuka grejer som vi gjorde när vi var små som att mörda sniglar och begrava humlor, lägga en korv i en flaska med saft (som vi la i skogen för att flera dagar senare se vad som hände med korven), "mördade" Andreas gosedjur (som sedan återuppstod då vi hängde upp dom i ett träd), när vi gjorde filmen om hur man blir vän med sin komposthög och framförallt matklubben MME (Misslyckade matexperiment) som vi hade tillsammans med en vän. Vi gjorde faktiskt ett lyckat gammalt MME recept som vi utväcklade idag.
Mot kvällen gick vi en sväng till Nora och drack kaffe och pratade politik :P Hur trevligt som helst! :)

Två 10 åriga skitungar! 

Action ikväll?

Nu ska jag till Sarah och se vad det blir för action ikväll. (Plus poäng till mamma som skickade ut mig.) Men nu så måste jag skynda mig iväg till bussen. Se ya i morgon.
  
Min klänning från Vero Moda. Likar sååå mkt! :D

Rysarnatt och dansbandsmorgon

När jag var hos Nora igår för att äta lite paj så såg vi något lite grose ute på altanen, en död fågel som vi naturligtvis blev tvunga att slänga. Usch det är ju mans göra lixom. Sen efter att ett glas gått sönder bara av att hålla i det och min tröja blev nersprutad med vatten så fort jag drog på kranen så blev vi genast lite rädda eftersom det hände "mystiska" grejer gång på gång. Och genast hade jag film tipset inför kvällen, den gamla rysar serien Skuggornas Hus som jag känner till tack vare min storasyster som drömde mardrömmar om den när hon var liten. Men trots att vi satt där spända i tre timmar igårkväll så höll vi båda med om att den är jävligt bra! Rekomenderas starkt, se den! Den har lixom hängt med min familj i måånga år för vi alla har faschinerats lite av den. Sen är det lite kul att se bla Jesper Sahlen och Gustav Skarskård som små 7de klass knattar.
  
Väl när vi skulle sova vaknade jag till av att det var några fulla killar som stod utanför på gatan och skrek. Sen blev jag väckt vid 7 tiden imorse eftersom Nora skulle jobba och ha lite andra ärenden tidigt på morgonen, så jag åkte hem och fortsatte sova. Men vad hör man två timmar senare om inte grannarna som dunkar dansbandsbugg som fan. Jo tro mig hade nämligen själv dansat bugg i skolan till den där låten. Men nu har dom iaf slutat med det så nu ska jag dra på med skatepunk som fan så dom får igen lite :P hihi hämd.

Nu ska jag åkta till Farsta och hämta en klänning från Vero Moda som jag lagt undan.


Ännu en jacka

Hittade en sån söt jacka på HM idag när jag och Sara hängde lite på stan nu under förmiddagen. Hade jag haft pengar just då så hade jag köpt den men ja får se nu då nästa gång man svänger in där. Asså jag har redan så många jackor...men va fan det kan det aldrig bli för mycket av, eller hur ;)
Käkade också en as het Subway macka får jag ju inte glömma, brände i munnen, så gottis.
Men nu är jag hemma och vilar mig så vi ses senare :)
       


















Jackan får av mig lätt 5 av 5 toasters!


Sara skeptisk på Monki?? Haha man hittar aldrig nått där tycker jag. Dock är min favorit tshirt därifrån; vit med ett blekt tryck på med ett litet hus och en trädgård på typ :P höhö

Cykeltur...och den pajjade

Jag har varit ute och cyklat ner till sjön och tillbaka. Ska kolla in lite cyklar nu på blocket så jag kan köpa mig en egen istället för min systers gamla som pajjade nu på hemvägen. Fick leda den nästan hela vägen hem sen fick pappa komma och möta med verktyg, haha. Men det var skönt att ta en tur och lyssna på lite musik samtidigt, få lite luft när man suttit inne hela dagen. 
Skulle vilja ha en rosa cykel jag :P haha har inte haft en egen sen jag var 12 så det ska bli lite kul att kolla om det finns någon jag kan köpa :) Jag vill ha marsvin jag men jag får inte ta in nå djur här (suck föräldrar lixom) men en cykel får jag iallafall släpa hem :P

Dans i höst

Nu har jag precis anmält mig till en jazzkurs i höst på Balettakademien. Jag vet att det kommer bli sjukt roligt eftersom läraren är så bra :) Hur många danslärare slänger ur sig "Men gud vad jag står och petar i näsan" liksom :P haha. Hon är bäst :)
Sitter nu och kollar hur man köper klippkort så jag kan springa lite på öppna klasser också. AAh man längtar ju redan :P
 Hihi :P Balettoutfitt på sommardansen 09

Love hurts

Det här är nog dagen av sorliga kärleksballader. Det är inte så lätt när man älskar någon som inte älskar en tillbaka. Tror att det är fler än jag som känner eller kännt så. Det är en jävla grej att gå igenom asså. Befinner mig i Sunk-Mjukisbyxor-Choklad-Orkar ingenting stadiet så jag ska idag inte göra någonting eftersom man inte har energi till det :P Istället blir det sorliga ballader för det är det man kan känna igen sig i just nu. 

Jill och hennes musik har alltid varit en hjälp i svåra situationer :)

Min nya adress

Hej! Det här är en fortsättning på min blogg: http://snyggfrida.blogspot.com
Plötsligt så kunde jag inte skicka iväg några inlägg utan att dom hamnade som äldre inlägg. Gjorde allt jag kunde och sista utvägen blev helt enkelt en ny adress. Men jag hoppas att den blir ännu bättre och webblogg gör även hur lätt som helst att komentera inläggen, så komentera på :)
  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0