Till brunett så lätt


Före


Efter



Brunett är hett

Ääääntligen har jag inte tre olika färger i håret och väärsta utväxten längre utan nu är det en fin brun färg som jag verkligen är nöj med :) Men vill man vara fin får man lida pin, satt ju hos frissan i 4 timmar med håret (risbusken) så inte förns kl 9 kom pappa och jag iväg till ica maxi. Snabb middag vid 10 på vägen hem, ett gamalt hederligt Big mac och co. :P
Men nu sitter jag här (med min fina frilla hehe) och kollar vilket tåg jag ska åka till min nya praktik imorn. Har fått plats på Frisör Center så hoppas att det blir awesome. Efter det ska jag trippa iväg till Balettakademien och dansa som ligger precis i närheten. Så smart jag tänkt, hehe.

Ses imorn då så lägger jag upp lite pics på håret också :) Puss och god natt


Get off this situation and feel fine

Jag kom på nu på bussen hem att jag älskar The Kooks senaste album Konk. Det konstiga är att jag lyssnat på det ett tag lixom och inte kommit på förns idag att det är ju ett skitbra album :P hahah. Det var den låten här nedan som fick mig att inse det! :D
Jag älskar när det är acustiskt och lite okomersiellt!! Fin fina grejer, det är äkta!



  

Tusen strålande solar

Nää men tjenare! Skulle precis gå och duscha och käka nått men tänkte att ja slänger iväg ett inlägg innan :P
Har haft en hyfsat dålig dag idag faktiskt den började förjävligt men blev okej sen :P Men nu under kvällen har jag varit helt fängslad vid boken Tusen strålande solar som vi fick på svenskan idag. Vi skulle läsa 3 kapittel till måndag, men jag råkade läsa 10. Det var ju en sån gripande historia! Köpte den till min mamma i julklapp förut, så lite kul att man har lite samma boksmak då :P Jag rekomenderar!

För engångskull så vill jag ta mig tid till den här boken! :D

Danstokig as hell

Skolan har börjat, dansen har börjat. Back on track. Och jag njuter, känns lite som att man fått en ny vändning i livet.
Japp jag har alltså hängt på balettakademin efter skolan kom därifrån lite sent eftersom jag pratade med min lärare om att gå en till kurs med henne och så köpte jag den efterlängtade dans dvd från uppvisningen i sommras. Har precis kollat på den, två gånger dessutom och är lite smått impad faktiskt :D Väldigt roligt att se!
Och mer dans blir det framöver för nu ska jag gå och anmäla mig till en kurs på fredagar också :D Den har lite svårare nivå men jag sattsar verkligen nu på att utvecklas så ser fram emot många roliga lektioner denna termin och den startade ju helt awesome :D


Sommardans på Balettakademien 2007


Snyggt besök idag

Idag har jag städat och tänt alla lycktor i mitt rum, viserligen har värmeljusen slocknat nu så får ta och byta ut dom mot kvällen eftersom jag väntar besök ;) hehehe snyggt besök ;) Hög mysfaktor är det här iallafall, hihi.

Nä nu ska jag köra lite guitar hero medan jag väntar :)
Se yaa laytaa!!
Kram och puss minibuss

 

Ingen JB konsert :´(

Sorryyyy hörrni asså jag har varit jättedålig på att blogga i veckan men nu är jag back on track jag lovar :D
Är faktiskt lite ledsen för att det rycktas om att Jonas Brothers har ställt in Sverige konserten och den kommer ev flyttas till December istället :(
Så himla tråkigt för mig och Sara som väntat på biljetterna sen i början av sommaren. Vi har taggat stenhårt under lovet och planerat att göra egna tröjor och grejer, med texten "I´m crushing on Joe" (hahahah) hade jag tänkt ha som alltid varit favoriten. Men efter att ha kollat på deras Tv serie Jonas som kommer på Disney Channel snart i Sverige så blev man ju bara asa kär i Nick. Aa han har vuxit till sig lillkillen. Se bara det på honom här i första avsnittet (dreggel varning)
http://www.youtube.com/watch?v=U0_snWgYB08&feature=related


Får hålla tummarna för en konsert till vintern nu, om inte så dör man ju typ!


Tvättdag

Tjohej! Hela min förmiddag idag går åt att tvätta så nu har jag precis varit där och ska nu tillbaka strax och hämta alla kläder :P Haha har stått där nere och skyflat tvättmedel eftersom nästan allt råkade hällas ut i tvättpåsen :P Tur att man var själv där då :P
Men nu så får jag sätta lite fart här igen. Sen blir det lunch och i eftermiddag ska jag träffa Andreas så det blir ju en riktigt trevlig dag det här :)


Ett par väldigt unga och söta vänner i "Vänner" tvättar :) (Synd att jag inte hittade något klipp med Ross tyska tvättmedel det är oslagbart asså :P haha)

Mango VS Jordgubb

En härlig mix!

Mango
Några Hallon
Jordgubbar
Vanlij yoghurt
En skvätt mjölk

Resulterade till ännu en god rosa smoothie :D
 


Danssugen

Hej alla glada. Gud vad segt dom här sista dagarna innan skolan gåååår. Men idag så ska jag iallafall ta en tur till Handen och köpa mig ett block till skolan :P Jo men det är bra att vara förbered med allt liksom. Nya danskläder har jag till måndag också :D
Kommer kännas ovant att byta till Balettakademien även om jag känner mig hemma där. Men min gamla dansskola har ju varit som min familj i 6 år. Satt och tittade igårkväll på sista uppvisningen vi gjorde i våras. Man blir så danssugen, så jag håller faktiskt på med en egen koreografi nu här hemma. Den är långt ifrån klar men har hunnit sätta iallafall en hel del material så den är på god väg :) Men man har lite att leva upp till efter My humps som jag gjorde för 2 år sen nu. Har försökt men inget har blivit bra eller slutfört. Det är ju svårt med låtval också men efter att ha tittat på So yo think you can dance då dom körde ett hiphop nummer till den här låten så kände jag bara yes den ska jag ha :D

Tack tanten

Härligt att ha sin dator tillbaka igen. Dock så fungerar typ ingenting så ska hosta igång syrrans bärbara så man kan kika in på msn.
Idag har det inte hänt nånting bara degat så då passade det ju bra att man tog en mini promenix nu på kvällen. Och jag vill passa på att hylla alla snälla gamla människor som är så vänliga och hjälper oss unga i nöd. Jag syftar på en liten händelse nu här ikväll när jag var ute och tog inte med mig några nycklar eftersom porten är öppen på framsidan till kl 10...trodde jag. När jag skulle in där vid 9 så var det låst och i porten på baksidan också, som alltid är låst. Ingen mobil inga nycklar...hmm vad gör man lixom. Lite smått desperat hittar jag en kotte som jag försöker kasta upp till andra våningen men den knockade med fönstret längst ner istället. Men så kommer det en liten tant strax efter och öppnar. Hon skulle kika ut genom sitt fönster för att se om det regnade så såg hon mig utanför kasta kottar och tänkte att nu är den där människan utelåst.
Hahaha :D Så stort tack till tanten på tredje våningen! Annars vet jag inte hur länge man hade stått där :P
Vid mitt fönster :P

Min lilla fresh lista

Hur gör man för att känna sig lite sådär extra fräsh. Jo jag tänkte dela med mig av mina små grejer i vardagen som får mig iaf att lyfta lite.

1. Städa, jo tro mig efter att ha städat en hel lägenhet idag så känns det fräshare att gå ny duchad i ett städat hem än ett stökigt och smutsigtt.
2. Unna dig lite extra nica produkter i duschen peeling tex.
3. Ät rätt för man blir ju vad man äter. Framförallt ordna en brakfrukost och som smoothie galning så blandar jag såklart ihop en liten energi kick på morgonen.
4. Naglarna! Asså jag har alltid haft fula naglar, korta och så fort dom växer lite så skivar dom sig. Men efter att jag tagit tag i det och börjat använda ett nagellack som ska motverka det och låtit bli att pilla på naglarna och mjuka upp dom så har dom blivit jättefina...okej inte jätte men finare än innan. Så nu har jag alltid fransk manikyr, bara en sån liten grej blir fräsch :)
5. Tonat ner på sminket. Jag tycker att det är jättekul med smink, ju mer desto roligare typ :P Men på sommaren så är det fräsht med en mera naturlig make up och har nu börjat testa det. För det är faktiskt svårare att göra en naturlig make up än en mer fest make up, tycker jag. Men här har jag gjort förmodligen världens enklaste sminkning:



Tunt lager med foundation och sedan puder för att det ska hålla hela dagen. En lite mörkare brun skugga närmast ögat och sedan en ljus strax övanför. Lite solpuder som rouge och lite på ögonlocken också. Maskara och ett ljust läppglans så är det klart. Fresh, snyggt och lätt.

Skeptisk till uppföljare

Ikväll ska det bli rolig kväll med Nora och Pirates of the caribbean filmerna. Vi pratade förut om en amerikans kväll med lite mat som dom äter där borta osv. Det lär bli nice.
Men jag är alltid lite skeptisk till uppföljare på filmer måste jag säga. Jag brukar sällan vara nöjd det skulle väl vara Pirates uppföljarna då som jag tyckt varit bra även om jag tycker ettan är bäst så är dom inte katastrofala som tex Kenny Starfighter filmen som jag såg för inte så längesen. Jag som har växt upp med tvserien kände på mig innan att den inte kommer leva upp till mina förväntningar och det gjorde den inte heller. För fan, det sämsta jag sett på länge. Skit i att använda gamla karaktärer, gör nya istället så går det inte utför.
Nu väntar man ju på att Pirates 4 (!) ska komma och jag bara suckar men samtidigt lite nyfiken på vad dom har gjort den här gången :P

Fattar fortfarande inte varför Elizabeth kysser Jack. Det är ju helt fel. Men jag har faktiskt läst i en skvallerblaska om att Keira bad om att få en kyss i filmen med Johnny Depp eftersom det sägs att han är en väldigt bra kyssare. Ska bli intressant att få se den där filmkyssen igen.

Dagens ögongodis

Japp inga framsteg för min dator och nu kan inte jag få nån hjälp att mecka med den heller eftersom jag är ensam hemma nu i helgen så jag sitter här nu och gör mig hemmastadd på pappas dator med lite nya bilder och Jonas Brothers låtar. Vad roligt det kommer bli om jag skulle fylla datorn med eye candys :P haha. Föresten så måste jag tilllägga en rigtigt fjortis grej här men jag bryr mig inte om det för Divided killen i nya HM katalogen är så jävla snyyyygg!! :D Så det får verkligen bli dagens ögongodis! :D Haha.

Ingår killen om man köper jackan. Haha

Min dator har puckat sig rejält

Kan inte ens lyssna på musik på min dator längre och ännumindre gå in på internet så har inte kunnat blogga om helgen eller så. Men kan säga att det var parteey....lite fööör mycket vilket jag verkligen straffades för igår. Usch!!
Nu har jag iallafall lagt beslag på min pappas dator här innan jag ska gå till Nora som sitter hemma och är barnvakt. Vi ses när min dator har puckat tillbaka sig :)

Bjuder på en låt eftersom jag inte har några bilder på den här datorn :P

Löööv this song :D

I min sminkväska

Nu är det helg och kanske fest för en del av er kanske och då är ju kul med lite extra makeup (haha säger jag som brukar dra på lika mycket ögonskugga till skolan). Tänkte att det var dags att rensa i min sminkväska och se vad det är man använder egentligen. Här får ni se lite vad jag använder och hur :) 

Foundation - maxfactor. Puder och solpuder - Isadora. Ögonskuggor och kajalpennor - Isadora. Brunskugga - Face. Mascara - Maybelline. Glitter eyeliner - HM.  

Till vintern och fest använder jag mig av färgerna svart, grått och rosa i min makeup. Foundation och sedan rikligt med puder på. Svart kajal lite sotat längs överlocket och hälften under ögat. Svart ögonskugga närmast fransarna och grått ovanför, båda skuggorna har glitter i sig. Kall rosa rouge på kinderna och lite lite på ögonlocken. Svart mascara. Sist men inte minst ett ljusrosa eller mörkrosa läppglans.
Jag håller mig till kalla färger eftersom jag har en kallhudton. Men när jag vill ha lite mera naturlig makeup jobbar jag med bruna toner. Ingen kajal utan mörkbrun skugga närmast ögat och sedan en guld/gul skugga. Solpuder på kinder och ögonlock. 
 



Nu när jag rensat i min sminkväska vill jag ha lite nytt också. Så jag har spanat in dom här grejerna:


Rouge - Isadora. Löspuder - Maxfactor. Läppglans glam shine - Loreal.

Tillsist så är ju faktiktiskt mascaran det viktigaste i makeupen tycker jag :) Och det kan vara svårt att hitta en som passar än bra. Jag har två olika mascaror i min sminkväska och ena är toppen medan den andra verkligen är botten för den kladdar så fruktansvärt.

Define A Lash Volume Mascara från Maybelline är min favorit medan 2000 Calorie Dramatic Look Mascara från Max Factor är kladdig och inte så bra. 
  

Sommar smoothie

Sara gjorde en riktigt sommrig och tjejig smoothie igår med så mycket goda grejer i att mixern fick svårt att snurra. Vi skulle ju ha stoppat i chokladbitarna efter att det mixats en stund ;P
Den innehåller:

Hallon
Jordgubbar
Björnbär
Fruktdryck: Hallon, granatäpple. Björnbär
Vaniljglass
Choklad med nötter



Verkligen något extra!

Cola och olivolja

Hej hopp i lingonskogen! Skrev inget igår tyvärr, var nämligen ute och seglade på Dalarö igen :D As härligt var det, precis som att vara utomlands var det när jag, Sara och Bella strosade runt båtklubben i bikini, riggade upp båten och åt en svinigt god pastasallad på cafét då vi efter maten smörjde in oss med cola och olivolja för det gjorde en av tjejerna som jobbade där och det skulle man tydligen bli skitbrun av. Jag kan säga att det var mer oljigt än funktionellt :P haha. Men vi badade bort det mesta när vi tog en härlig simtur jag och Sara mellan bryggan vid båtklubben och stranden mittemot.
Mot kvällen tog vi moppen till ica och handlade massa gottis (svulligt som fan) och det blev en mysig kväll med Ghost Visperer och Prinsen av Egypten.


Sommar, värme och skärgård <3

Power nap

Idag fick jag hoppa upp tidigt ur sängen för jag hade en tandläkar tid. Shiit vad man är ovan att gå upp tidigt, var trött hela förmiddagen sen :P höhö. Försökte ta en power nap sen vid halv 10 men det gick sådär. Sen kom min älsta syster på besök så slingade jag hennes hår lite, det blev fint det.
Men nu så ska jag dra till Sarahs jobb :) så ska vi umgås helt enkelt :D Ska bli så trevlans. Mycket mer än så händer inte idag inte :P Vi seeees :)

Vart fan tog solen vägen nu när man för en gångs skull ska ut idag...suck jaja, får väl använda mina brillor imorn istället :P Löööv mina brillor från Finland :D

Jag höll kursen

Här sitter jag som en trött stekt kräfta efter en dag på havet med Sara och Bella. Vi åkte ut med Saras Laser i förmiddags och påmindes verkligen om att jag varit Saras seglar elev en gång i tiden :) haha. Men jag var faktiskt ganska duktig som kom ihåg väldigt mycket :) och höll kursen bra :)
Vi seglade och hälsade på ungefär hälften av Bellas stora familj och badade och lekte, paddlade lite kanot (haha a några meter bara) 
På eftermiddagen frös vi hela vägen hem då jag höll mig i fören medan Sara och Bella så flitigt kryssade hela vägen in :P tappert. Det var riktigt awesome att segla!! Ser fram emot fler gånger :) Det är en speciell känsla att segla och det är det allra bästa med sommaren att befinna sig på havet och det är då man förstår varför man tyckte att det var så härligt att bo i skärgården för några år sedan. Kommer nog alltid att känna mig som hälften förortsunge, hälften skärgårdsbo :D









 
 






 



Jag är ju bäst på knopar ;) haha :D

Morgonhälsningar från Dalarö

Tjääna! Vi bangade nattbad igår, hehe. Så vi ska ta det nu i värmen istället :P Ska strax åka med moppen ner och lägga oss på playan med Bella :) Sara har laddat med solkräm så nu drar vi :)

Blir bara liiiite sugna på att ge oss ut på havet när vi ser den här bilden ;)  (Saras elever på bilden)

Det här är det vi roat oss med ikväll...obs vi är inte påverkade

Vi bangade bad och klädde ut oss till drag qeens istället, även fast vi inte lyckades lika bra :P haha.
 

Det här klippet la Sara upp direkt efter att det hade filmats...hahaha asså jag har faktiskt inget bra försvar här för det var ju faktiskt inte särskillt roligt det där egentligen haha eller jo det var kul :P


Nu ska vi äta lite kvälls och gå på promenad innan vi går och lägger oss :) Säääs imorn :)

Vem är det som kommer stå och gnälla där sen om inte jag :P

Om dagen hittills idag då. Har varit och ätit hemma hos min mamma och övningskört en massa. Köpt en fet godispåse för man ska ju passa på i den här åldern för sen går det ju utför har man ju hört ;) hehe. Jag lär säkert gå upp några kilo extra nu när jag ska ut till Sara på Dalarö för där blir man typ övergödd med mat och smoothies :P haha. Asså ni skulle hört Sara på telefon när jag berättade att jag hade köppt fransk manikyr och dessutom Kenny Starfigher filmen som jag låtan av min syrra som jag tänkte ta med till henne, "JAAA VA KUL TJEJKVÄLL WOOOHOOO". (Hon kommer bli bästis och ge ut hud och nagelvårds tips till alla bögar på pride nästa år, jag lovar haha^^)
Så det blir tjejkväll och sen blir det nattdopp på "Hawaii", min ide som vanligt och vem är det som kommer stå där och gnälla "Det är kallt" om inte jag, haha...fan också :P


   Fett med mys alltid på Dalarö

Lööv alla gays

Alla som är gay och alla som var med på Pride älskar er och hela grejen med tillställningen. Ska helt klart gå i tåget nästa år (gärna en väldigt glittrig kreation!) då med en sprudlande Sara som redan börjat laddat tror jag ;) hoppas att några vill haka på oss då :D
Var och kollade på pride igår alltså och fastnade för en låt som Stockholms gay kör hade som var så klockren :) var tvungen att leta upp den :)
  

Vill även lägga upp dem här hämska nyheten från Israel! Väldigt orolig nu för min storasyster som bor där just nu och befann sig bara 5 minuter därifrån när detta hände. Alla gayklubbar där är stängda nu. http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article5594723.ab

RSS 2.0