Mcfly makeup by Frida

Jag fick ett ryck och ägnade ca 2-3 timmar på denna makeup eller målning kanske man kan säga :P Världens pill med bokstäverna men det blev bra tillslut och det var fett kul :)

 





 

Kuuul jag kommer ha det ikväll när jag ska tvätta bort allt :P


Det blev Mcfly och 60-tal

Ikväll har jag varit hemma hos mina "dubbelgångare" Frida och Johanna. Frida får jag dock träffa förns nästa helg. Men jag och Johanna hade en riktig mcfly kväll efter att vi tagit en liten runda på stan. Det råkade bli det efter att Johanna tagit fram gitarren och vi började ge oss på lite låtar som sen ledde till konsert dvd och sköna youtube klipp. Med en godispåse för 39 spänn i handen såg vi en lite konstig film som heter The boat that rocked, men den var lite skön med bara 60-tals musik.

Blev värta powerwalken hem från tåget det är ju fan som en ny istid ute, usch. Men nu är jag inne i värmen och ska gå och lägga mig och ladda inför lite pluggeliplugg i morgon. Go nattis




   

Konstigaste trion - återförenade

Frida, Sofia och Andreas en lite sjuk och allmänt konstig trio som lekte som splittrad grupp för att i klass 5 bli en trio av helt olika personligheter som kompleterade varadra på nått roligt sätt. Var det inte tvspels turneringar, popiga dockteatrar så var det vår matklubb MME (Misslyckade Matexperiment) som vi höll på med. Sen vet jag inte vad som hände men Sofia och jag gick åt varsitt håll. Och nu kanske 4 år senare så sågs vi för första gången igår igen och vad kan man säga, just like old times. Haha! Vi är lika olika och lika knasiga fortfarande :P haha! Jag och Sofia gjorde en makeover på Andreas eftersom jag hade med mig mina saxar blev det perfekt. Helt ny frilla och vi har tom fått honom att köpa en plattång :P höhö thats awesome!

Det här var den enda bilden jag hittade på mina polers haha fråga mig inte vad dom gör för nånting för jag har ingen aning :P

   

Mina dubbelgångare^^

Jag har precis börjat lära känna dessa tjejer och har insett att detta tvillingpar är ju fan mina dubbelgångare Haha :P Jag bara skrattade när jag såg det här när jag loggade in på msn för det här har jag aldrig varit med om :P höhö

Jag trodde att det var jag först haha :P


Och det där hade ju jag tänkt skriva :O

 


Åh nej en gottispåse från HM

Att pengarna alltid rinner iväg. Vist är det svårt att låta bli att bara köpa nått litet nagellack eller något. Men jag var tvungen att skramla ihop en liten gottispåse på HM idag eftersom jag fick en helt ny idé på mitt makeup prov jag ska göra nästa vecka :P 


 

Ofärgat läppglans är alltid bra att ha! Glitter eyeliner i silver den enda färgen förutom blå som jag inte hade. Sen blev det en vit kajal också vilket är awesome, måla insidan av ögonen så kommer dom se större ut, nice. Ska testa det här i helgen nu med min nya idé. Jag tror att det kommer bli jättebra :)

 


Catwalk med rocktema

Idag hade halva klassen prov i makeup för visning/catwalk och jag ska inte ha prov förns nästa vecka så eftersom jag var ledig så var jag modell åt Marlene som skulle göra sitt idag. Alla har valt ett eget tema på sin låtsas visning och Marlene hade rocktema. Så man fick lite blickar i matsalen sen ;P
Det var riktigt skönt att få slippa vara makeup artisten den här gången och bara behöva sitta där i stolen och halvsova i 1.15 min ^^ hehe skön start på dagen!

Före. Osminkad och nyvaken :P

 Efter. Stylad och klar








Läggning för fan :P

Snark... Jag kom hem från skolan vid halv 6 idag, gick innan för dörren, la mig i sängen och somnade. Då har man kämpat hårt under dagen med andra ord. Kände på mig att jag skulle bli trött efter en hel dag i salongen så istället för soppa till lunch i matsalen blev det El Maco grande på donken istället :P hehe och vad var det jag väl pratade om när jag proppade i mig den där "När är det fika idag, jag tror att Lorena har bakat nånting". Haha! Svullis Frida, det är alltid jag som äter mest fika när vi är i salongen, haha :P 

Före och efter min kund så blev jag tvungen att göra mitt hat moment nummer 1! Jo det är tom värre än permanent och det är (trumvirvel)....läggning! Okej själva upprullningen är faktiskt kul, särskillt att klämma vågor med bara fingarna (som alla andra hatar) men att kamma ut till en frisyr efter hur spolarna är placerade när allt har torkat det är hell.
Men idag gick det rätt bra tycker jag och min lärare tyckte att det var min bästa jag gjort....vilket betyder att alla innan har varit för tääskiga^^ Haha. Man tror att läggning bara är nått man rullar upp på gamla tanter, men tro mig det är så mycket mer än så :P Såhär gjorde jag min idag, kul att det var valfri teknik:

Upprullat och klart för torken


   Färdiga resultatet





Sötaste ever, vill ha!

SÖTASTE KATTERNA EVER :) Jag ska ha en sån där orange katt när jag flyttat hemifrån sen har jag bestämt nu :D



 


Bra kamrater

Idag har det varit en trevlig skoldag då Sarah droppade sköna kommentarer under hela kultur och stilhistorian idag om rörstrandserviser och sånt det var roligt ;) haha men man blir kanske lite kul av att vara i finland över en helg hehe ;) tro mig har varit där själv en gång, för övrigt ett ganska trevligt land ;)

Sitter framför datorn nu och är jättetröttis och snackar med lite polers. Bla Sara som ska vara min modell till sminkprovet i skolan som oroar sig mer över det än vad jag gör. Hon fick den där OMG jag-har-inget-att-sätta-på-mig-känslan. Men det kommer att bli awesome och det är skönt när man har så delaktiga vänner ;)
Och Frida ska hjälpa mig nu med min myspace sida :D för jag har insett att jag är fullständigt handikappad på den där hemsidan. Kan ju inte ens få en profilbild att inte se pixlig ut, suck. Så tur att det finns lite duktigare människor på det där ;)

Tack kära vänner för idag!

Imorgon blire kundpass i skolan, hoppas att få en klippning bara, skulle vara niiice ......kommer säkert att få vår stamkund "Fön Berit" :S



Härlig bild på hur en skoldag utanför salongen kan se ut :P haha Sarah och Marlene goes donken


Plugg och dans

Tjo! För er som blev lite skrämda på facebook så ändrade jag mig ganska snabbt endå för inte kan jag sluta med den här bloggen ju :) Det är jättekul att ha den och jag hoppas att ni tycker att det är kul att läsa den också :)

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och pluggat hemma på eftermiddagen men ville häldre åka och dansa direkt :P Det tyckte man väl inte i dansstudion under uppvärmningen som är helt ny och jag hängde verkligen inte med på den nya ben övningen. Så i kombinationen gav jag gärnet och snurrade som satan så man är fortfarande helt yr i bollen :P





Plugga och dansa samtidigt?? :P


Mina makeup favoriter till våren


                                                


Ser färgerna på sminkningen på denna bild bekant ut? Den stora makeup trenden i vår är nämligen rosa! Överallt så är det bara rosa, rosa, rosa. MEN jag är så trött på rosa, rosa, rosa redan nu och vill häldre sattsa på bruna toner som ger en naturlig look och det är alltid ett säkert kort! Dessutom passar den naturliga looken väldigt bra in på vår och sommarmodet i år också tycker jag. 

Här är mina makeup favoriter till våren!



Bas: Det viktigaste! För har man inte en fin bas så kan aldrig resten bli snyggt. Så sattsa på bra basprodukter!

Foundation, Löspuder och conceler. Allt från mitt bästa märke Max Factor.

Mineralfoundation från samma märke fick jag i julklapp och kommer bli en stor hit hos mig i sommar när man inte vill ha så mycket smink på sig.

Solpuder från Isa dora, funkar alltid bra som rouge ;)
 

Ögon: Lite ögonskugga gör det där lilla extra!

Ögonskuggor classic brown från Isadora är nästa jag har siktat in mig på att köpa. Isa doras ögonskuggor är min storfavorit!

Brun kajal från HM, nyinköpt så har inte hunnit testa än men jag tror endå inte att den är så dum eftersom jag är väldigt nöjd med deras eyeliner.
TIPS: Svart kajal på insidan av ögonen ger en mer markerad blick.

Mascara Stilett från Maybelline, kommer troligtvis bli min nästa mascara att köpa. Jag köper alltid Maybelline mascaror och tror att denna är riktigt bra som är tunn och kommer åt lätt alla fransar.

Läppar: Mitt beroende - LÄPPGLANS!

Såklart har jag mitt favorit läppglans från Loreal glam shine. Nu har en ny vertion av den kommit som ska hålla i 6 timmar och den blir man ju bara jättesugen på, hihi!

 


Jättemysig shoppingdag

Jag har haft en jättemysig dag idag. Det är jättemysigt att vakna upp ute på Dalarö, äta frukost och se hur solen lyser upp snön utanför. Jag och Sara var sugna på en shoppingtur och jag hade lite saker som behövde handlas så vi åkte in till Handen och tillbringade dagen där. Hittade bla väldens sötaste underklädes sätt på HM och hittade en awesome jeansskjorta på Gina som Sara övertalade mig lite att köpa ;)
 

Sen blev det också ett måste köp nämligen löspuder och jag har MaxFactor som favoritmärke när det gäller basprodukter. Sen nått jag inte haft förut och det är en helt vanlig brun kajal, denna från HM.


Fjortisfotografer på fjortisfest

Hej hopp! Igår kväll åkte jag ut till Dalarö till Sara och åt middag med henne och hennes kompis Bella, jättemysigt! Sen så hade Sara fått i uppdrag att slinka in på hennes lillasysters 18 års fest och fota alla så då ville hon gärna att jag skulle haka på. Temat var subkulturer så för att smälta in klädde jag ut mig till fjortis och Sara till fjortis/emo med blod på armarna och grejer :P Kändes lite billigt men det var kul :P hah. Passande faktiskt för festen var en riktig fjortisfest utan tvekan! Majoriteten som var 1 år yngre än mig bettedde sig som myyycket yngre och hade tydligen börjat festa kl 19 och sen slutat vid halv 3! Men vi fick oss ett gott skratt och riktigt roliga bilder iallafall :P


Sara "gråter" i ett hörn vid ICA :P


Och så kommer megafjortisen haha känner att jag lyckades med sminket ;D hahah :P




Mcfly freaket uppdaterar sig

Ojoj nu känns det som att det händer en hel del på Mcfly bloggarna, eller så är det bara jag som missat de senaste två dagarna :P Man måste ju hålla sig uppdaterad på vad som händer. Det pratas för fullt om en Mcfly träff i Stockholm i vår för alla fans i Sverige och det skulle ju va awesome om det blev av. Som gruppen om träffen på facebook skriver We are a McFLY-family, you others wouldn't understand.





Kvälls

Här sitter jag i mina fina sovkläder och äter kvälls. Kvälls är i min familj ett ord vi använt sen jag var liten. Det är som mellis fast man äter det på kvällen :) Jag måste nästan alltid äta nått innan jag går och lägger mig för jag tycker inte om att sova på tom mage :P Så nu äter jag youghurt och flingor med ett glas mjölk till. Härligt :)

Sovkitt från HM. Hello Kitty tofflorna är awesome! Skönaste ever skulle ju matcha fint med en Hello Kitty morgonrock också hehe :) den verkar så mysig.


God natt hoppas att ni haft en trevlig fredagkväll!

 


Mer musik nostalgi

Bortglömda band finns det gott om! Satt och youtubade lite gamla Hanson låtar för vem är inte ett gamalt Hanson fan om inte mig :P jorå det finns en bild på mig som 6år i gula cykelbyxor, en Hanson tshirt och freestyle. Lyssnar väl troligtvis på dom^^

Så när jag satt här och bläddrade bland låtar så kom jag på någonting. Det är så läskigt när man kommer på något lite svagt från barndommen. Som nu då jag såg plötsligt framför mig hur min storasyster visar mig omslaget till en grupp småkillar med en låt som man lyssnade sönder då om och om igen när man var liten. Men vad hette dom? Hur gick låten? En till bild dyker upp igen då jag flera år senare blädrar i en tidning och blädrar förbi en poster med en äldre vertion av...The Moffatts! Där kom det!

När jag fick höra den här låten så bara klickade det i huvudet juustteeee :) Minnen! Har väl säkert inte hört den på a jag vet inte hur många år, 8, 9, 10 år? Har ingen aning om när den här är ifrån men fan så dom ser ut. Såg killarna ut sådär på 90 talet haha :P Hur många år höll dom på egentligen med tanke på hur dom såg ut på den där postern som jag kommer ihåg också :P 






Tycker alltid det är så kul att göra sån här typ av research :P haha :D


Min soffa är lite ostadig

Sara har varit på besök en stund ikväll och lagat wok med mig och diskuterat Westlife låtar^^ Trevlans. Men eftersom det blev så kort stund ikväll så blire sleep over hos Sara i morgonkväll^^ Mys

Man ska vara försiktig med att posa i soffan....



För annars kan det hända en olycka!......










Och vem har såklart stått utanför fönstret och sett allt.....



Typiskt syskon :P


Made in Sweden ger flashbacks

Torsdagar är bästa tv dagen enligt mig! Glee och Made in Sweden som återförenar halva Play som jag faktiskt kommer ihåg från deras storhetstid då dom var kända i USA men inte så mycket här. Jag lyssnade på deras hitlåt rätt mycket ett tag och den fanns med som soundtrack i en Olsen tvillingfilm och i slutet av ett Lizzie Mcguire avsnitt då. Har hittat musikvideon och den är nog det absolut töntigaste jag sett i hela mitt liv. Men låten är en typiskt Frida låt i mycket ung ålder :)


Gottis mellis, färdigt på några sekunder

Man får både i sig nått sött som är bättre än godis och något mer mättande än en enkel macka. Smooothiee :D Som är min speciallitet såklart. Under kategorin Mina goda Smothies finns mina superlätta recept. Här kommer en snabb variant av blåbärs smoothie. 

1 banan
Vanlijyoughurt
blåbär

Så enkelt var det :) och fan godaste på länge :) 


Sommarminnen

När man sitter såhär innan läggdags och ser hur mörk och kallt det är ute så längtar man bara sååå mycket efter sommaren!! Drömmer mig bort till lite olika sommarbilder, då man var liite brunare och liiite smalare^^ haha :P Lite yngre helt enkelt :P











Leeedig :)

Yeeeess nu är man ledig! Praktik på fredag så man kan väl nästan säga att jag har helg redan nu, awesome. Jag är dock jävligt grinig och hungrig, det finns bara bajsmat hemma så ska gå i morgon och köpa min egen mat. Känner att efter en sån här lång och slitsam dag så har man gjort sig förtjänt av lite ledigt. Jag känner att jag verkligen behöver det också för så här mycket träningsverk som jag har nu har jag aldrig haft förut. Det gör tom när jag nyser :S Sen är det någon fotled som är rätt öm när man går fort. Trodde inte att det var en streckning men nu har den endå gått två dar och det är likasant så det är nog så men men :P Aa hörrni vilka problem man kan ha :P

Hejdå skolan ses på måndag

Haha kul att ni gillar bilden så känner mig bara tvungen att lägga upp en till hehe....


Fuck them jag är så mycket bättre

...varje gång jag ser dem så ser jag också att de fortfarande ser mig som en tönt, utstöttning eller vad det nu kan vara. Det är konstigt. För mig hade "coola-gänget" en sorts bild, troligen den bilden som alla hade = att de faktiskt var coola. Idag? NEPP idag ser jag dem som förlorare. Personer som inte lyckats med mycket i sina liv, blivit feta och fortfarande tror att de är något.

Detta skriver min vän Sara på sin blogg http://misssailor.blogg.se och jag blev inspirerad att skriva om samma ämne här. Vi pratade i fredags för av någon anledning sitter det fortfarande kvar och det är värt att ta upp igen, nämligen det här med hur man blir placerad i fack.

Det här är något som är såå himla vanligt på landet och ute i små orter där alla känner alla. Så från en 12åring från förorten som inte var mer eller mindre cool än någon annan flyttar till landet (som tro mig inte är ett gulligt ställe alltid att bo på) och inser efter några år i den lilla skolan där att man blivit placerad som den där som kom utifrån, den lite mesiga som får hänga med och folk glömmer bort ibland. 

Jag älskade min skola, jag trivdes verkligen bra, tyckte att det skulle bli riktigt tråkigt att sluta och jag har faktiskt många roliga minnen därifrån. Mycket tack vare Sara som jag fann i en klass över mig när jag gick i 8an och av henne blir man ju alltid glad. Det tråkiga är att alla dom där roliga minnena suddas ut en efter en med åren för att de tråkiga minnena tränger igenom. Nu är jag på min sista termin på gymnasiet och har upplevt såå mycket, ändrat på mitt liv fullständigt i och med att jag flyttade tillbaka men framförallt insåg hur det egentligen borde vara när man går i skolan. Det är inte förens nu som jag har förstått hur jag hade det på högstadiet eftersom jag har något att jämföra med nu.

Man ska inte få höra "Men kan inte du jobba själv" när man frågar om man får vara med på ett arbete när man är ensam kvar. Man ska inte bli lämnad kvar i matsalen när sina kompisar ätit klart. Man ska inte gå hela vägen från gympan själv upp till skolan. Men jag minst det som igår när jag gick där i min korta blårutiga kjol, matchande kläder och accessoarer själv helt nöjd med livet och trodde att jo men det var ju såhär det skulle vara. Hela nian bestådde av grupparbeten...jag kan inte minnas att jag gjorde något grupparbete tillsammans med någon annan...men däremot tyckte jag att jag knäckte med mina arbeten. För det var en styrka jag hade och det var mitt självförtroende, jag tyckte jag var bäst oavsett vad alla andra tyckte.

Vissa har säkert varit med om liknande saker och det viktigaste är att se det som erfarenhet och aldrig släppa tanken om sina klasskompisar som man hade: ”fuck them jag är så mycket bättre!”

Jag ser många av mina gamla klasskompisar precis så som Sara gör med sina, som förlorare. Det ska bli roligt att få möta dom en vacker dag och glänsa med hur jag lyckats med mitt liv tillskillnad från dom.   

Dom kanske gladaste tjejerna på hela skolan, med kanske mest vett i skallen.  

Mördbulltad

Igår han jag aldrig blogga för jag var så upptagen med att ligga utslagen framför tvn och vila mig efter danspasset där min lärare körde med oss utav bara helvete...okej kanske inte men det kändes så eftersom att det var så mycket nytt att ta in. Jag gav gärnet igår och knäckte till min fot på något sätt, ramlade och dunsade ner hår på knät två gånger i golvet för att jag låg efter i takten på steget innan. Så idag alltså känner jag mig helt mördbulltad och har träningsverk precis överallt, öm i foten och har årets första feta blåmärke på knät. Awesome.

Hmm kanske får ta och komma med ett uppdaterat dansklipp snart för det har ju endå hänt en del sen för två år sen...


Försöker komma i form

Min första dansklass för i år börjar i morgon men jag passar på redan ikväll att värma upp lite :) Nu har jag verkligen väntat jättelänge på att denna termin ska börja så man kan börja dansa igen :) Så jag är fett taggad och hoppas att jag inte är så mycket ur form i morgon :P
En hallonsmoothie på detta skulle ju inte sitta fel inte :D ni hittar mina smoothie recept under kategorin "Mina goda smoothies" :)  




En gammal semesterfilm

Idag har jag varit hemma hos mamma, ätit mat och kollat på en gamal semesterfilm från när jag var 7 år och sprang runt på Kos helt spidad utan framtänder. Vart kom all den energin ifrån? Haha. Roligaste komentaren: "mamma jag vill ha ett armband" "mm gå till pappa det är han som har plånboken"  
Det är när man ser såna här filmer man tycker att Sällskapsresan inte är en komedi längre utan realityfilm^^  

I väntan på bussen....sviiinkallt trots att det bara var 2 minus :O Jag vill ha sommar nu!

Killarna var grymma!

Awesome kväll! Jättekul att hänga med Frida som hade med sig två brudar till så vi blev ett litet härligt gäng och vi kom lyckligtvis så att vi bara behövde lyssna på ett band innan för tro mig det var inte bra.... asså jag vet lixom inte om det var "bra" egentligen för jag lyssnar inte på typ skrik metal, alla låtar lät likadana och jag tror att dom bara hade två fans. Två killar som stod och headbangade och sprang runt helt galna längst fram medan några stod bakom snällt och lyssnade. Vi kunde inte ens va där inne för allt skrik "sång".

Something Behind kom och joo dom såg faktiskt lite nervösa ut ;) hehe. Men de hade inget att oroa sig för, de bjöd ju nämligen på världens show och nu såg det lite anorlunda ut med folkmängden på golvet^^ De var grymma och jävligt cool entre till första låten! Jag ser fram emot att få se Fridas video hon filmade^^ Jag hade en ide om att inleda filmen med att jag skuttar runt där i min fan tröja och säger fjortisaktigt "aaa men guud something behind är ju så himla snygga", men vi fick aldrig med det på film. Hehe kanske bra det ;)

När killarna spelat klart passar dom på att visa upp deras tröjor man kan köpa :) och basisten Mattias kastar ut en av tshirtarna i publiken. Sandra som var med oss får tag på den, men vad händer, en helt random tjej kommer och rycker den ur handen på henne och sandra skriker FAAAAAAAN. Haha kunde ju blivit slagsmål där ;) eller^^ 

Fick två sms nästan samtidigt nu för en stund sen om att killarna hade gått vidare till nästa omgång och kommer alltså att spela igen i april :) awesome!

För er som missat dessa grabbar kan ni kolla in dom och lyssna på dom här:
http://myspace.com/somethingbehind 
http://blog.somethingbehind.com
http://www.youtube.com/watch?v=0cyk7MSpnzU&feature=related 

Tog tyvärr inga pics ikväll slarvigt nog så det blir en lite rockig bild på mig istället dagen till ära :P Makeup av Marlene från senaste torsdagslektionen



    

Something Behind ikväll

God förmiddag! Har under morgonen snickrat på en film analys så den är nästan klar nu, skööööönt. Så nu har jag en hel chill dag framför mig :P Ikväll bär det av till fryshuset och Emergenza där Somethind Behind kommer att spela. Kommer att gå tillsammans med SB´s street team Frida ;) Så Fridorna med likadana SB tröjor kommer säkerligen synas i publiken^^ Awesome

 

OMG MATTIAS I EMD!!!

Pling i mobilen

15 jan 2010 21:09 Från: Sara

Kollar du på Let´s dance? OMG för Mattias i EMD!!!! SÅG DU HANS ARMAR? :O

15 jan 2010 21:15 Till: Sara

Haha jaaaa men eller hur :D

15 jan 2010 21:16 Från: Sara

Jag satt helt seriöst och bara gapade!!!! :O men för mig får han gärna vara kvar ;D

15 jan 2010 21:20 Till: Sara

Asså han lär ju va kvar^^ haha nu förstår du varför jag är så galen i snygga armar ;)

Hehehehee Sara i ett nötskal^^ Men jag ska fan inte säga nått som har en annan EMD medlem lite halvnaken sådär på väggen här vid datorn....
 



EMD Mattias i Lets dance


Vi erfarna tandläkar besökare^^

Kom att tänka på nu när jag såg min tandläkartid på kylskåpet om alla tandläkar besök man gjort genom åren. Alla tänderna man dragit ut, alla gånger man spänt tandställningen, den oerhört klantiga tandsköterskan som klippt mig i läppen och fått det börja blöda i tandköttet. Mmmm mycket man har fått stått ut med som nu är över men ska ju knappast klaga som fått höra om mycket jobbigare grejer.

Hittade detta roliga klipp öckså om hur det kan bli när man gjort lite grövre grejer hos tandläkarn^^ hahaha :)


AAAHHHHHH va jag längtar

Idag har jag varit på praktiken och klippte min stora syster riktigt kort kort hårig. Det blev awesome! Roligt med dom som bara vågar klippa av allt till korta coola frisyrer. Hälsosamt för håret också att klippa av slitna längder. 
Men det har varit en trevlig dag idag :) aa och ikväll händer det inget speciellt. Skönt att bara sitta och koppla av efter dagen :) Har lite godis och lite smoothie i kylskåpet från frukosten, nice!

Jag saknar min dans nått enormt! Så får väl ta och kolla lite på Lets dance ikväll och se på lite dans iallafall även om det inte är mitt favoritprogram precis eftersom jag som kollar på So you think you can dance och tycker det är lite roligare att kolla på proffs dansare^^ Men ska ge dom nybörjande kändisarna en chans ikväll iallafall ;) AAAAAHHHHH va jag längtar till dansen börjar. På måndag börjar träningarna igen, sweeeet!



Bild kommer snart


 

Varm oboy

Idag har jag varit i salongen i skolan hela dagen. Helt otroligt Marlene hittade sin modell på konsum. Hon har aldrig nån modell men lyckas alltid fixa samma dag, så fort hon går ut och röker så kommer hon tillbaka med någon. Haha awesome. Jag hade min pappa som modell :P och sen gjorde jag bla annat uppsättningen som ni kan se i det tidigare inlägget :)

Aa just nu händer det inte särskillt mycket, har gjort min make up läxa nu och sitter och chattar lite. Ska ta och värma mig lite oboy och kika lite på So you think you can dance innan jag går och lägger mig :)

God natt <3



Uppsättning




En dag av mode

Min dag har bara varit av mode typ...
Första lektionen idag var kultur och stilhistoria där vi fick trycka in en samanfattning på modet från 1400 - 1800 talet som vi tidigare gjort arbeten om. Stå och lyssna på redovisningar lär man sig ju ingenting på så det här var faktiskt nödväntigt för jag hade ingen bra koll asså :P Så man fick ju anteckna så pennan glödde för i slutet på dagen skulle vi gå på tipsrunda^^ och skriva ner vilken tid kläderna resp frisyrerna på bilderna var ifrån. 
Där emellan hade vi Svenska då alla har valt varsitt arbete att göra ett muntligt framförande om. Jag valde skönhetsideal förr och nu. 
Nu när jag är hemma så ska jag göra min makeup läxa. En visnings makeup för catwalk. Känner mig inte pepp men det måste göras :P



Tråkigt bara att det är så trendigt att se ut såhär när det gäller smink nu...vart fan är sminket ens. Bild från Top Shop


"It´s a fucking ghost in here"

Egentligen så skulle man ju ha börjat med svenska läxan men istället så hamnade jag i ett ca 1 timma långt program som heter Ghosthunting och just detta hette Ghosthunting whit Mcfly (såklart). Skulle kolla en låt på youtube bara och så råkade jag hamna i detta program som var uppdelat i 11 delar och upptäcker efter ett tag hur spännande detta var! Det är inte så att jag tror på spöken men jag älskar Ghost Wisperer och så har man ju kört anden i glaset under hela högstadiet på spökfester ute på landet. Så det är faktiskt riktigt spännande och intressant. För det hände verkligen grejer i programet. Det var inte så att dom sprang runt och skrek och skramlade med kameran som nått man själv kan fejka utan här hörde man när dom fick kontakt, knackningar, när en sten slängdes och liknande. Killarna var as rädda dessutom och sa fuck konstant hela tiden, haha det var kul att se. "It´s a fucking ghost in here".

Men jag har faktiskt också varit med om en spökig grej på en spökfest jag var på när jag gick i 6an. Där jag bodde då ute i skärgården fanns det inte så mkt gatlampor och framförallt inte där vi sprang runt rädda med ficklampor mot ett slott där. Anden i glaset fungerade oroväckande bra och när vi uppskrämda små stackare lugnat ner oss så slår det på taket av den stora bod vi befann oss i. Det lät precis som om någon slängde stenar på taket och vi var 100% säkra på att det inte fanns någon människa utanför huset! Min kompis familj befann sig inomhus, ingen granne eller någon annan viste att vi var där och katterna skulle inte kunna låta som det ljudet. Vad det var fick vi aldrig reda på...

  Inledningen till programmet:
 


Shoppingrunda

Jag har haft en underbar eftermiddag tillsammans med Sara som spontant mötte upp mig i Handen c där hon hjälpte mig att köpa in lite nytt till garderoben, vilket verkligen behövdes. Så jag var så duktig idag och köpte bara det som jag behövde mest just nu och bestämt innan att jag skulle köpa. Det blev en liten outfitt från Vero Moda med svarta jeansleggings (är beroende av dom :P) med en randig tröja till. Ett par svarta skor från Bianco att variera med om man inte vill ha dom jättevarma uggsen. Ett nattlinne/tshirt från HM i typ världens mjukaste material och sist men inte minst en mascara från Maybelline :)
Vi avslutade hela shoppingrundan med vårat favoritmatställe Subway där vi alltid äter chickenteryaki.




Godaste vitamin juicen!




Skorna :)




Denna mascara nu bara för 99 spänn :O brukar använda en annan från samma märke men denna lär ju också va bra då :P


Awesome

Jag har kommit på att jag aldrig kom upp idag... jag sitter fortfarande i min pyjamas fast det är kväll nu.. hm jaja sådär kan det bli med söndagar. Åt frukost vid kl 13, åt godis och sen skulle man bara kolla nått på datorn, ringa ett samtal, sen ringer ett samtal, stretcha och plötsligt så vare dags för middag och tacos mums! Lite soft framför tvn och nu så har jag kommit på att jag har sovmorgon imorn så snacka om att jag är utvilad inför veckan nu! HAHA :P  
Men nu ska jag sova och jag vill hälsa till alla snygga killar där ute... okeeeej nu börjar jag bli trött så jag vet inte vad jag snackar om hahah :P så det är nog bäst att jag sover men vi ses i morgon :) awesome! sov sött



OMG Dougie (mcfly) så fett fresh! haha awesome


God morgon

Oj glömde vist att blogga igår. Men nu är jag nyvaken och har nog sovit lite underligt för jag känner mig verkligen som att man har varit ute hela natten fast man i själva verket bara satt hemma med gårdagens dejt och kollade på Freaky Friday haha :P

Idag blir en lugn dag tror att min mamma kanske kommer över en sväng. Har sagt till Ciffa i Something Behind nu på morgonen att jag vill ha 2 biljetter till Emergenza festivalen där dom ska spela nu i januari. Awesome.
Vi hörs lite senare!



Jag har börjat vänja mig nu vid håret men man blir fortfarande lite förvånad när man går förbi spegeln :P


Blondiner har roligare

Idag har jag varit på praktiken och blivit bloooond. Mycket ljusare än jag tidigare varit. Vi fick ta in drastiska åtgärder för det såg fan inte fräsht ut nånstans. Massa olika nyanser i håret, kopprigt och utväxt i en helt annan färg nääe och superslitna toppar om inte annat. Så det blev först en rejäl klippning sen slingor i hela håret och sen en toning i längderna som skulle ta bort det orangea.
Så nu är det jättekul att få känna sig fräsh i håret igen :)

Det var inte bara jag som var blond på salongen idag. Sara och hennes kompis Elin kom med slitna toppar och efter att jag klippt och stylat blev de supernöjda med sina nya looks :) Kuul.



Före

Efter

 

Och så hur jag blev :D

Före



Efter




Nu jävlar ska jag bli vig :P

Jag håller på att taggar till inför dansen som haft uppehåll under heela lovet, att man har stått ut. Men nu så är det inte långt kvar tills den startar igång, tror att det är v.3 för jag har inte fått nån kallelse än. Men jag känner mig så fruktansvärt ovig för att vara dansare, det har inte varit något problem för mig under koreografier och kombinationer men endå så vill man ju kunna vara mer smidig. Så nu införde jag igår en daglig rutin, stretching varje dag kl 20.00. Har larm på mobilen nu och det är faktiskt riktigt trevligt dessutom att sätta på en skiva och köra lite olika grejer ett tag, idag blev det en halv timme, det känndes lagom. Så får väl se då om det kommer bli en skillnad tillslut då :)

Nu fortsätter dansarglädjen på tvn, nu är det dags för Glee :)



Okej inte såååå vig hahah :) balettakademin sommar 09


Plugg, plugg och dagens citat

Jag har suttit hela förmiddagen nu och pluggat EU. Jag satte mig här runt 12.15 och nu blev jag precis klar 14.45 så nu är det skönt att få slänga sig framför tvn eller göra något kreativt för nu orkar inte min hjärna med mera plugg idag för sen har man ju annat plugg som måste göras också :P Men en sak i taget! Hatar att ha skolarbeten halvfärdiga. Men jag är ju uppvärmd inför skolstarten i morgon om inte annat iallafall :P

Måste bara säga dagens citat som måste ha låtit lite underlig eftersom jag inte ens pratade med min pappa om någonting utan bara satt tyst i min bok om EU och plötsligt utbrast "Vet du hur få det är som bor på island!"
 





Vi Svenska Mcfly fans måste ju hålla ihop :)

Har surfat runt lite bland Mcfly siter. Ja man måste ju hålla sig informerad när dom inte hörs annars i Sverige. Det är i såna lägen man inte vill bo här :P hehe.
Men jag tänkte att jag skulle passa på att länka 3 riktigt bra sidor som man kan gå in på om man är nyfiken :) 

http://mcfly.musicblogg.se/ - En av Sveriges ledande Mcfly bloggar. Asså kan inte klara mig utan!
http://getmcflytoswe.blogg.se - 2 tjejer som gör allt för att få hit Mcfly. Så coolt!
http://mcflucrew.blogspot.com/ - Dom som har drabbats av McFlu a.k.a. Mcfly is all we think about... och vill sprida smittan vidare :)

Ja vi Svenska Mcfly fans måste ju hålla ihop!
Man blir lite sugen själv på att starta en Mcfly blogg men eftersom att det redan finns så bra informations bloggar om bandet så ska jag inte ta och göra en sämre kopia av det. Men det kanske blir en annan sorts Mcfly blogg i framtiden, vem vet :)  

Skulle lägga in en bild här men om man ägnar en halvtimme åt det så kan man inte bestämma sig så det blir mitt favorit gitarrsolo med boysen istället. Så talangfulla killar det här :)  


Mosig i hjärnan

Jag har pluggat hela dagen idag, är långt ifrån klar men nu orkar inte min hjärna med längre så får väl fortsätta i morgon. Så nu sitter jag och klagar över att elementen inte riktigt kan gå upp i temperatur och drömmer om att kunna sjunga så som Rachel i Glee. Men man kan ju inte alltid få som man vill :P
Nu ska jag leka lite i photoshop :P hej sålänge


Videoinlägg


Just like heaven - Smoothie

Smoothie fantasterna jag och Sara gjorde idag en utsökt fräsh smoothie som vi vill dela med oss av. Och namnet fick den för att vi inte kunde riktigt komma på vad den smakade som bara just like heaven helt enkelt.



*  Vaniljglass
* Frukt och bär mix från ICA
* Skogsbär juice från Proviva
* Marabou choklad med frukt och mandel

Tag efter behag!




Moroten som blev nöjd!

Vad gör man när man vaknar en morgon och ser att håret är orange?
Jag säger väl som mitt ex sa: HAHAHAHA. Va i helvete! Jag vet inte det är ju du som är proffs!

Jag skulle bara slinga lite och i kvälls ljuset såg det bra ut men men dom där satans färgerna man köper på ICA klarar inte av mitt hår tydligen så det blev inte blont som jag ville ha det.
Men nu har det gått en dag och jag har hunnit tvätta det och redan har det gått ner lite gran och jag har faktiskt bara fått beröm idag för min nya hårfärg. Så den kanske inte är så dum iallafall :) Min frisör på praktiken som hela tiden säger att jag passar så fint i koppar färg bokade iallafall in mig på en klippning för mitt stackars prepparerade hår.

Men nu sitter jag ute på Dalarö där jag spenderat dagen med Sara och hennes gossjuka hundar Bu och Lucy. Så när vi inte busade med hundarna har vi kollat på en av mina favoritfilmer "Just my luck" sen han vi med lite av "Mamma Mia" också. Fett myspys!



Lika som bär :P



Pussar med Lucy  



Jag och Lucy :)


När man är för stor för godnatt sagor

Nu har jag precis kollat klart på Star Wars episod 2, skitbra! Vill se fortsättningen också men lär väl komma i morgon.
Kände att jag ville skicka iväg ett litet inlägg bara innan jag går till sängs för jag tycker att det kan var lite sådär tycker jag att bara gå och lägga sig direkt efter en film lixom.

När jag var liten läste alltid mamma eller pappa en saga för mig, alltid varje kväll under många år och det finns ju inget mysigare när man är liten. Men vad gör man när man är 18 då för att kunna somna gott?

Att läsa måste man ju ge en timme iaf tycker jag. Men nej jag tycker bättre om att skriva och att skriva här innan jag ska sova var ju inte så dumt inte. Sen har jag ju min kära rosa dagbok också men där står det ju baaara hemlisar^^ Hihi.

  

Blondinen som ska kolla på Star Wars

Asså nääe jag skrev ett helt inlägg och så blev det fuckat när jag skulle posta...jaja då får man skriva om igen då :) Men det gör endå inget för Star Wars börjar endå inte förens om en halv timme :P Jorå jag ska minsan se den. 1an gick ju igår på tv och precis när det började bli bra och spännande så var jag så trött att jag inte kunde hålla ögonen öpnna. Så jag missade en stor del av filmen. Men nu är jag redo och ska sitta uppe och se den andra delen. Nu lär jag orka vara uppe till 12 eller halv 1 eller när den nu slutar. Helt sjukt, det hade gått lite fortare utan all reklam och nyhetsavbrott. Suck.
Men nu hör jag att det är Scrubs så hejdå ;)

Btw slingorna jag gjorde förut blev bra :) lite mer ihopsmält nu för det var mörkare i fram förut. Men Frida fixar^^


Och så var det klippt

Min gulliga Nora åker tillbaka till Rumänien på måndag och fortsätter sitt volontär liv. Det är jättetråkigt att hon ska iväg igen men hon lyckades iallafall klämma in en liten lucka nu under förmiddagen så vi han ses lite och klippa igenom hennes hår också, väldigt tjusigt blev det. 

Nästa grej på Fridas lilla salong här på rummet blir slingor på mig själv. Har köppt slingfärg som jag tänkte kamma i på mina mörkare partier i håret. Det blir nog fint :) Jag blir bara blondare och blondare, haha ;)

 

Noooora :)   



Min lilla salong på rummet^^ Här gör jag mig alltid i ordning på morgonen. Här finns allt en tjej vill behöver. Hår och hudprodukter, fön och olika platt och locktänger, smink osv osv :) Men det finns nog plats för lite mer smink endå tycker jag^^


Officiella film mys dagen

Idag är en sån där dag som man bara vill sitta inne och kolla på film. Funderar på en riktigt härlig komedi som en personlig favorit Freaky Friday, som jag nästan kan utantill vid det här laget.
Men jag har kollat igenom alla avsnitt nu av en gamal somarlovsmorgon serie från 97, Salve.

En historia om medeltidsintresserade Nils som av misstag hamnar i Kalmar år 1397. Där blir han kompis med Katarina som jobbar i badstugan i byn. Erik av Pommern sitter på slottet och har tråkigt och vill hälst av allt vara en vanlig människa så han rymmer från slotter förklädd till bonde och blir kompis med Nils och Katarina. Samtidigt smyger Mecklenburgare runt i staden och vill förstöra unionsplanen.   

Tyckte jättemycket om den och trots att det är ett barnprogram så är det så himla mysigt att krypa upp i soffan med en glass och kolla på Salve, den är bra även fast man är 18 :) Jag har dessutom blivit mycket mera kunnig om medeltiden nu faktiskt :) 

   Sen ska jag sooova igen alla timmar jag missade i natt^^ :P

Gott nytt år!










RSS 2.0