Booooooybaaaaaand

Hemkommen från sista dansklassen för terminen :( snyft! Det blir nog bara dans en gång i veckan nästa termin, men jag vill nog börja på balett också...får se hur det blir. Men hur ska man hålla sig i form nu då under julen :S då man äter som mest :O

Ska käka och duscha nu och efteråt ska jag...juste fan måste plugga....BAAAJS.....okej men efter det sen....ska jag ju gå och lägga mig...faan....aja okej innan jag går och lägger mig ikväll iallafall ska jag lyssna på min nya skiva You stood up med V som jag efter massa krångel och felbeställningar nu fått skickat från england. Nu slipper jag slita sönder youtube, sköönt, älskar skivor :D

"Booooybaaaand" :D haha

Jag är långt ifrån ensam!

Det är nog inte alla i Sverige som förstår hur stora mina älsklingsgrabbar i Mcfly är ute i resten av världen! Förstår inte varför inte varför dom inte lanserats här. Det är sjukt för man tycker ju endå att Sverige är med lixom inget land som ligger efter.
Kommer ihåg när jag började lyssna på popkillarna och skulle iväg till Åhlens skivavdelning för att köpa någon av deras skivor. Efter letande utan resultat gick jag fram till killen i kassan och frågade som ba "Hmm Mcfly det är ett band va?" (Frida börjar lacka) "Ja dom har gjort några skivor ser jag, men det är inget som vi har haft här" (Frida lackar sönder) Jag svarar vänligt "Okej tack endå" (Frida lackar sönder ännumer och går hem och lyckas hitta gratest hits albumet på cdon.com) Upprörande att en kille som står och säljer musik inte vet vilka dessa världstjärnor är :S thats weard.
Men internet finns ju och tur är väl det :D Har kikat på min secret love´s egna youtube sida, as roligt hur han har filmat när han ska ut från hotellet och pressar sig fram i folkmassan som gallskriker TOOOOMMM. Han lyckas få en bild i hysterin på sig själv där han ser ut att njuta och när han lyckats komma fram till taxin så kan den inte köra iväg eftersom jag vet inte hur många tjejer har annföllt bilen. Haha, så äre när man är känd.

Ska dela med mig av ett litet roligt klipp här :P Jag är inte ensam om att vara ett nr 1 Mcfly fan. LÅÅÅNGT IFRÅN ENSAM.
 

Sötaste basisten i slutet :D haha <3

Nu känns det som att jag är blond på riktigt

Har precis klivit ur duschen. Skönt att gå och lägga sig nydushad och fräsh :) Tror att man sover lite godare då^^ Ska föna håret nu lite onödigt jobb kan man tycka eftersom det blir torrt i morgon i vilket fall. Men det blir bara helt fuckat om det får fri vilja att lägga sig som det själv vill med alla virvlar och grejs man har. Näääe säkrast att ta fram fönen och XXL VOLUME mossen ;)

Sarah gjorde slingor på mig i fredags och vill tacka igen för ett bra jobb. Är riktigt nöjd med min färg nu! :D Nu känns det som att jag är blond på riktigt och inget mellanting med massa olika nyanser :P Skitnöjd :D

 


Hanna Montana är awesome

I morse så insåg jag att här sitter vi en 18 åring och en 19 åring, dricker oboy ur Pocahontas muggar och sitter glatt och kollar på Hanna Montana och sjunger med i vinjettlåten utan att skämmas :D haha härligt!!
Så det har varit en trevlig förmiddag dock inte lika rolig eftermiddag eftersom jag fortfarande sitter här nu och gör massa annat kul fast jag egentligen måste städa och plugga så jag måste faktiskt ta tag i det nu! Suck! Världen e bra orättvis ibland...hicka har jag också :S

Har inte kunnat vara utan min nya tröja från HM sen igår då jag köpte den :) I LÖÖÖV


Ullared är grejen liksom

Helloj rapports here från skärgården och Saras rum där det är skoj, högljutt, choklad, hundar och boybands musik. Vi har shoppat loss i timmar under dagen och fyndat satan :) så nu njuter vi av våra inköp och kollar såklart på ett avsnitt av Ullared. HAHA!

Vad fan äre här :S

Vad fan äre här asså hahahahahahahahah han är ju bara för mycket :p fan va härligt^^



Vad hände med kreativiteten?

Har du också känt, vad hände? Plötsligt undrar man varför slutade jag. Jag har under många år varit oerhört kreativ i allt från att baka till att göra smycken. Jag har haft klipp och klistra böcker, egen pysselsite, tillverkat smycken och haft till försäljning och har också varit väldigt aktiv medlem i ungdesign.se som den med flest besökare. När jag inte sytt egna väskor eller bakat har jag redigerat egna filmer på datorn, gjort en tidning eller gjort ett kollage. Börjar en kreativ linje på gymnasiet och några år senare inser man att man inte har något av detta kreativa kvar. Varför blev det så. Kollade igenom lite gamla bilder och man fattar inte hur man haft tid till allt. Gjorde i början av detta år ett jättefint och personligt fotoalbum som jag la ner mycket tid på men sen hände det en grej som gjorde att albumet inte fick några fler sidor efter det och det tycker jag nu är väldigt synd. Kanske man borde ta upp något sånt igen :) Haha mins när jag började med "Boken om mig själv", en riktigt gullig liten grej som aldrig blev färdig tråkigt nog.

 



Sista bilden togs enbart för en tidningsartikel jag skulle intervjuas för i gymnasietidningen Piraja. Saknar det där bordet faktiskt som slängdes sen det var bra att pyssla på och jag hade målat min favoritseries namn själv på bordet. Sånt höll jag också på med :P haha. 


Knasiga Sara och hennes nya skärp

Har precis pratat med Sara om vilken tid vi ska ses i morgon. Var jättelängesen nu och ska ut till henne på Dalarö och ha skoj. Innan dess blir det lite shopping i mitt föredetta andra hem Handen C. Sara är lite för rolig ibland asså med sina inköp och nu citetar jag ordagrant här:

"Frida har du sett skärpet jag lagt upp på min blogg?"

"Ja det var skitsnyggt"

"Jaa. Asså jag vet inte vad jag ska ha den till, men det luktar så jävla gott! Det går inte att beskriva det, jag brukar sitta och snusa på den."




http://misssailor.blogg.se


Idol, massa läsk och Hello Kitty tofflorna såklart

Jag trodde att Calle skulle åka ut men är glad att Mariett åkte för jag gillar inte henne som person. Tror att Sarahs mamma stod för Calles röster ikväll som tydligen hade ringt en hel del ;) Tove var grym som vanligt och Erik fick stående ovationer som vanligt vilket jag är jävligt förbannad över när han inte ens är värd det. Har sagt sen tävlingens början att Erik måste utveckla sin sångteknik för att bli bättre, han klarar inte av dom låga partierna och som artist så måste man ha ett brett register för att lyckas bland all konkurans. Däremot så vet jag redan nu att det är Erik och Tove som kommer att stå i finalen och jag tror att Tove kommer vinna pga sin bredd när det gäller sång och låtval, sin förmåga att göra om låtar och såklart utstrålningen och sin chillade avslappnade stil. Hon passar in i alla olika typer av sammanhang och hon skulle lätt kunna pryda omslaget till ELLE som Agnes tex.

Men det som gjorde min kväll var inte att jag fick som jag ville på Idol omröstningen utan den oerhört roliga sketchen Lilla grannfejden på Cirkus Möller. Sarah ringde strax efter enbart för att garva ut och det behövde man faktiskt hahahah. 

Men nu chillar jag här med mina nya bästa vänner nämligen mina Hello Kitty tofflor som är det sötaste jag sett och det skönaste jag haft på mig. Bra köp av mig :D 

 


Sweet!


Klipp från hår och makeup showen!!

Missade du min och Sarahs show i tisdags? Då kan du se ett litet smakprov här och nu på hur det var tack vare Sara som filmade lite :D Jättekul! Roligt att de som var där och kollade verkade ha jättekul och tyckte att det var riktigt sevärt :) Måste erkänna att jag blir lite stolt faktiskt när jag ser klippen :)



 

Klassisk

Var modell åt Marlene idag igen men denna gång blev jag värsta karriärskvinnan :P haha folk måste trott att jag hade stilen seriöst men det passade mig rätt bra endå :) kul att man kan passa i olika stilar :)
Haha annars har det varit chill "jobbat" i biblan med Sarah och Carro. Vi tänkte komma igång med vårat historia grupparbete men det spårade direkt när Vecko Revyn blev framplockad då vi började göra test om vilken sexuell dragningskraft man hade :P haha. Jag tror att dom koncentrerade terori tjejerna bredvid med varsin laptop var lite avis i smygen över vårat skojeri haha ;)


 




Glamour

Projektveckan fortsätter i skolan och eftersom jag och Sarah är klara med vårat arbete så har vi annat att göra denna vecka. Idag tog vi det dock lugnt och jag var modell till Marlenes portfolio som hon gör. Fick vara hennes glamourmodell idag och i morgon blir det klassisk stil :)



Fått håret fixat i väntan på att bli sminkad. Haha ingen passande tröja inför mitt tema :P


Den stora showdagen!

(Inlägg publicerad en dag försent pga av fel på siten)
Phu nu sitter man med svullna fötter, helt borta och övertrött efter dagens alla stressigheter. Tror att jag och Sarah har jobbat i 11 timmar i streck idag. Verkligen från morgon till kväll! Vi hade verkligen hand om precis allt från smink till ljud och ljus. Det är mer jobb än vad man tror att göra en show och det var spännande att få se slutresultet idag eftersom vi faktiskt jobbat med det här i 12 veckor! Det är mycket annat runt omkring också som man måste ha hand om. Jag stod bakom scen och skötte all ljus och ljud tex :P
Men åter till det hårda jobbet med modellerna. Vi gjorde 7 st tjejer och jag är iallafall väldigt nöjd med vad vi lyckats åstakomma under några timmar :) Vi har väldigt tur att vi har världens bästa Marlene som kom på eftermiddagen och hjälpte oss med att köpa blommor, affishiera, ta inträde, sätta på lösögonfransar och paljetter på dom modeller vi inte han med och mkt mer! Så tack verkligen för all hjälp!  
Man var lite orolig för modellerna sen hur det skulle gå för dom på scen eftersom vi bara tränat allihopa en gång innan och det var precis innan alla blev insläppta. Så bra jobbat! Jättenöjd med showen och roligt att se så många nära och kära i publiken, kul att ni kom!
Här är några bilder!








I morgon gäller det, nu jävlar

I morgon är det föreställningsdag och jag ska vara uppe med tuppen och i aulan med Sarah redan halv 10. Första gruppen kommer kl 11 för styling och sen kommer det rulla på stressigt men troligtvis kul :) Ska bli spännande att se hur alla modeller kommer att bli :)

Idag har vi farit runt i Huddinge kors och tvärs för att avsluta med ett besök i stan då vi köpte in fantastiska rosa lösögonfransar till Amanda som är hemma nu och taggar för fullt med min instruktionsvideo på hennes koreografi. Nu har jag packat ner nästan allt som behövs och ska sätta fart här med det sista och en dusch snabbt så jag kan få min skönhetssömn eftersom man måste ha super energi hela dagen sen. God natt, god natt! 



Nu jävlar gäller det!


Studio 5, Chees, Lösfransar och paljettplagg

Japp det är precis vad som har ingått i min dag idag. Har inte kunnat vara så aktiv i bloggen iom mitt och Sarahs projektarbete, hår och makeup showen - I like the way you move som har föreställning nu på tisdag. Så vi har varit väldigt aktiva och jobbat hårt idag nu när det börjar dra ihop sig. Vi har repat med alla tjejerna på Balettakademien och dom var otroligt duktiga och ser fram emot att få se dom på scen i alla coola utstyrslar. Sen traskade vi runt i stan i regnet hela dagen då vi skulle handla in grejer till modellerna.
Detta kan låta som en dröm shoppingrunda för alla pippinutt tjejer och gaykillar. Lila och blå glitter eyeliner, flera brukar med glitterhårspray, paljetter och glittertyll samt 7 par lösögonfransar. 

När jag kom hem var det dags att gå ut i regnet igen men som tur var pappa snäll och körde mig, skulle till min älskade fd danslärare Anki som jag skulle låna scenkläder av :D Väldigt kul att träffa henne igen och det var minst sagt nostalgi på hög nivå när vi gick in i hennes bod fylld av alla fantastiska glittrande och färgglada danskläder, hattar och fjäderboer man haft om åren på föreställningarna sen man var 12.



Här har vi Fridas personlighet om man skulle sammanfatta det med saker :D haha.


Bounce lägger av

Så sorligt :( Bounce är ju bäst!

http://www.dn.se/kultur-noje/scen/bounce-lagger-av-1.979649


Gymnasiekillar stökigare än dagisbarn

Undrar om man kan kalla mig friskförklarad nu från svinsprutebiverkningarna. A förutom smärtan i armen när jag lyfter den och när man tar på den, huu. Jag känner mig hyfsat pigg iallafall och hoppas jag är i form för praktiken i morgon för då finns det endå möjlighet att ta det lugnt :) För jag måste erkänna att jag är ganska trött eftersom denna eftermiddag har jag och Sarah repat med killarna som ska vara med i showen på tisdag. Vist hade Amanda bra ordning på sina kompisar men att repa med dom under tidspress var fan värre än att vara på ett dagis asså. Tänk att 5 "små killar" (som jag kallar dom, alltså går första året på gymnasiet) kan göra så mycket väsen av sig. Känns som att man skrikigt till en hel arme med gula flexbertvästar som vägrar lyssna :P



Deckade med min strålkastare till lampa på

Det blir ett sent inlägg här för jag känner mig inte det minsta trött med tanke på att man legat hela dagen då blir man inte trött och inte hungrig. Har inte kunnat få i mig mycket heller idag pga timmtals illamående. Haha asså dom här biverkningarna från vacinet är ju sjuka när man slutat ha ont på nått ställe eller så får man det på nått nytt ställe :P man tror aldrig att det ska ta slut.
Så idag har jag blivit tvungen att koppla av vilket är bara bra för mig egentligen och jag är rätt impad av mig själv som inte blivit rastlös idag efter att ha sett "Superhjältarna", "Complete Savages" och "The Holiday" för jag brukar aldrig ha tålamodet att titta på två filmer på en dag :P Försökte också få igång the sims 2 som jag glatt dammade av men instalationsförsök på 3 olika datorer här hemma hjälpte inte utan spelet kraschade varje gång iallafall. Det tog några timmars tidsfördriv iallafall. Vid middagstid deckade jag i 2 timmar med min strålkastare till lampa på, helt otroligt :P   


Svinvacinet :S

Idag ligger jag hemma och mår fruktansvärt dåligt pga av att jag tog det där svinvacinet igår. Så nu kan man inte oroa sig så mycket över dom sakerna man missar i skolan för det finns endå ingen möjlighet för mig att komma dit. Så nu har man problem som att kommer jag kunna sätta upp håret i en knut eller inte bara för att man har fortfarande så ont i armen att den knapt går att röra. Men jag är inte ensam idag både pappa och syster ligger och är sjuka så kom inte hit om ni inte vill ha svininfluensan :P haha. Så soffan i vardagsrummet är mer eller mindre blokerad så ska nog ta att göra lite eget mys här på mitt rum och bädda ut min bäddsoffa slänga i massa kuddar och filtar, äta kakor och kolla på en bra film på min lilla data skärm :P
 


To cool for school

Va skönt det är att ha sovmorgon och bara chilla såhär på morgonen :) Nu ska jag dock sticka iväg till skolan om 5 och ha gympa känner att om det inte blir badminton så kommer jag inte vara på topp :P haha jag knäcker alla på badminton :P höhö. well well vi får se vad som händer. Se ya lata

Glad i skolgymmet...don´t know why :S

Storasyster kollar upprört igenom mina bilder på facebook!

Razi Mk  Razi Mk  salta pinnar, sprit och gängverksamhet... nu har det ändå gått över styr. nästa gång ni har partaj så ordnar jag fruktdrinkar och Jordan workout.

Storasyster goes Jordan

Jaha när man är flitig och försöker plugga så hör man Jordans fluffiga träningsvideo i vardagsrummet igen då vet man vem det är som är igång och tränar. Fråga mig inte hur hon lyckats fått tag på den.
Vet dock inte hur effektiv träning det blir när man pausar för att gå ut och röka emellanåt :P haha




 
En sak är iallafall säkert att jag inte kommer att ställa mig i vardagsrummet och hoppa runt efter den där tuttbruttan :P hahah I like the way ciggen ligger bredvid vattenglaset ;) hahah


Black magic eyes - Snygg Fridas sotsminkning

Här kommer några enkla snabba tips om hur du kan få såna här schysta sotiga ögon som passar fint till en utekväll eller en lite mer kaxig stil :)

 

Till Fridas sotsminknings variant behöver du: Svart kajal, svart ögonskugga, svart ögonskugga med glitter i, svart mascara, skumgummi applikator (följer med i en liten variant när du köper ögonskugga i tex 4 olika nyanser) och en pensel att applicera ögonskugga med.

1. Grunden är självklar för att sminket ska hålla hela dagen och hela kvällen! Foundation och massa puder på det (med hjälp av pudret sitter foundation hela dagen och du blir matt i ansiktet, ögonskuggan klippar inte utan håller sig på plats) 

2. Måla med den svarta ögonskuggan närmast franskanten med skumgummi applikatorn runt hela ögat alltså både över och under dock lite mindre under ögat så du inte ser helt drogad ut.

3. Sudda ut kanterna lite lätt bara med tops så att det ser jämt applicerat ut på båda ögonen. 

4. Måla med den svarta ögonskuggan med glitter upp till globlinjen sudda ihop dom båda skuggorna med penseln. Lägg inte denna skugga under ögat.

5. Har du fortfarande skarpa kanter bortsa av penseln och tona med den. 

6. Nu är det dags för kajalen och den målar du ovanpå skuggan närmast fransarna så nära franskanten det går det behöver inte vara en jättetunn linje, både över och under ögat. Denna behöver du inte sudda.

7. Lägg kajalen övre och nedre delen av innerögat.

8. Sist men inte minst mascara, det är bara dra på så det blir maffiga fransar. Lösögonfransar är snyggt till.
 


Jag ska oha hela natten

Hej allesammans. Ikväll blir det skoj för jag ska ut med Sarah, Jennifer, Anna, Malin, Emelie och Jessica då Sarah och Jennifers 18 års dag ska firas, lite komiskt nog fyller dom år på samma dag :P Fick jag med alla nu? :S Haha det blev ju ett litet gäng ikväll lixom och vi ska ses nu snart och käka sen så hakar jag bara på för jag har ingen aning om vart vi ska sen :P Som alltid får jag veta allt sist nämligen haha :P 
Haha tupperade mitt hår så mycket att det råkade bli väldigt fjortisaktigt så vet inte hur jag ska väga upp resten så att jag inte ser ut som nån bimbo hahah jajajaja :P

Det kan aldrig bli för mkt läppglans ^^ :P
 

Massslakt av delfiner!

Ni har väl inte missat Japans helt sjuka massslakt av delfiner! Såg riktigt jävla äckliga bilder på nyheterna nyss här på morgonen helt sjukt vattnet var så rött av allt blod och det var nog det vidrigaste jag sett så jag tänker inte lägga upp nått youtube klipp på det för jag vill inte se det igen, usch. Hur helt jävla okänsliga är människor som massmördar oskylldiga djur som får lida till döds! Det var as ballt av dom som riskerade sina liv och lyckades filma allt för nu vet hela världen om vad Japanerna håller på med.

Jag har precis gått med i Saras facebook grupp Stop the killing of dolphins som var snabb och startade redan igår, bra gjort. 



Otäck bild jag tagit från Saras blogg http://misssailor.blogg.se  


Haha dagens bästa

Kollade precis på idol och skrattade nästan ihjäl mig när Erik fick frågan om han var romantisk och på vilket sätt då han svarade: "Ja det är jag väl. Jag gillar långa nätter" HAHA kul det var det bästa i idol ikväll förutom Toves fantastiska framträdande som jag var riktigt impad av för det var musikaliskt bra gjort. Duetten med Tove och Erik var lite rolig att se också för vist är dom bara för söta tillsammans.

Dom ska till finalen allt annat är skandal 

Sååå skönt att duscha och åka buss

Det ska bli sååå skönt att hoppa in i duschen såhär sent på kvällen och bara koppla av. Men vist är det avkopplande att duscha, det är som att åka buss det är den enda tiden på dagen som man inte kan göra något av det man egentligen ska göra. Man är ju uppe i stressfaktor 100 dygnet runt just nu med alla skolgrejer, denna show som jag och Sarah drar allt lass med själva, dansen får man ej glömma där man också har "läxor" i att koreografera lite själv och bara för att man kommer att missa nästa träning ligger man jävligt mkt efter och att helgen är ju fullspäckad med grejer också är ju inte ovanligt :P Så därför kan jag inte ta så mycket tid att blogga just nu iallafall. Men jag försöker iallafall :)
Men jag måste springa iväg nu så jag hinner i säng i tid eftersom man ska upp så jävla tidigt i morgon, suck och blä.

Vi seees snart!



   

Flummig dag, typ allmänt skum

Asså flummig dag idag, typ allmänt skum bara och jag fick skrattutbrott på donken vid 11 tiden i morse. Kanske för att man var rätt nyvaken fortfarande, kanske för att jag, Sarah och Marlene är allmänt störda bara och låtsades att Marlene var Ica-Jerry. Vi försökte göra någon slags sketch men det blev lite för mycket skratt tror jag för att det skulle bli något :P Sen köpte jag ett par svarta uggs med gullig snörning från Wedins, sweeet, löv them. Bra beslut att ta svart faktiskt, det känns awesome. Sen tyckte jag att vi skulle gå in på Teknik Magasinet och leta efter en snygg kille som jobbade där förut. Men vi gick upp till skolan istället och fortsatte härja runt där :P Jo men man går ju endå i 3an då är man inte rädd för nått :P haha då kan man skrika till Sarah "JAG GÅR NU SARAH" som har sitt skåp på andra sidan korridoren utan att skämmas. Det brukar endå bara stå lökiga killar vid mitt skåp och spela pingis.


Ensam mamma söker - kan alltid diskuteras!

Jag och Sarah missade inte finalen av Ensam mamma söker ikväll och diskussionen gick igång direkt på facebook före och efter programmet:
Frida Kantorp
Remove

Frida Kantorp Sms från Sarah: NU TAGGAR VI TILL, ensam mamma söker final om 4 minuter

Sarah  likes this.
Sarah Sandell
Sarah 
Hahaha, är taggad till tänderna!( Ulrika!-nu väljer du fan inte slemigaJohan utan fotbollsLasse. Och Madde! du väljer Bonden Anders!.. Helene, du kan få välja vem fan du vill.
3 hours ago · Delete
Frida Kantorp 
Frida
Hahahah precis! Det blev ju så också typ :P Haha viste att Helena skulle välja Oscar, vilket kap asså lika smart som sin son ingen av dom vet hur man skär ett salladshuvud xD
about an hour ago · Delete
Frida Kantorp
Frida
Såg du föresten hur hårig snyggmartin var :O uuusch och bläää
about an hour ago · Delete
Sarah Sandell
Sarah
Haha jaa men precis, måste fan kolla på det där extra uppföljnings avsnittet nu på tv3 play :p
Mmmmm! jotack jävla matta.. mycket avtändande om man uttrycker sig mildt.
about an hour ago · Delete
Frida Kantorp
Frida
Snusk! Hade han vaxat mattan och bonden tagit ur ringarna i öronen så hade hon kanske valt nån av dom XD höhö
about an hour ago · Delete
Sarah Sandell
Sarah 
haha! sant. Men fan bonden e en riktig man iaf med eller utan örhängen.
about an hour ago · Delete
Frida Kantorp
Frida 
Ja men han va ju lite skön lixom snusk mannen sa ju aldrig nått :P
57 minutes ago · Delete

Borde diska men det är roligare att leka med håret

Pappa städar badrummet så det stinker klorin i hela lägenheten, usch. Storasyster är borta så jag kan dra på V feat Mcfly - Chills in the evening utan någon större reaktion utanför sovrummet :P
Sitter och väntar på bussen hem till mamma, borde egentligen diska (vi har ingen diskmaskin nämligen så då tar man till med hårdhandskarna) men jag tyckte att det var roligare att fixa med håret :P haha det blev en puff a la Jill Johnson. Jag frågade ju henne förut hur hon hade gjort med håret och hemlisen är att man lockar håret först sen tupperar i längderna innan man sätter upp med nålar. Jag satte upp först i en tofs innan nålarna för att det skulle bli mer stadigt :) tjusigt värre. 
Hinner man diska på tio minuter...a får väl sätta igång då det är ju endå fardag så lite snäll får man väl vara.

  Puff, puff

When you say nothing at all

Kommer ihåg när vi såg den här filmen och när du sjöng på den här låten i bilen (för man fick ju inte lyssna på något annat än lugna favoriter, hihi) ;) Hejdå har sagts nu för sista gången men ville bara lägga upp den här låten till dig som en sista grej.


Snygg Frida goes Idol Tove

Det blev riktiga fynd idag och det var inte förns jag kom hem som jag insåg vem jag såg ut som när min syster sa "Du ser ut som Idol Tove"! Båda vi älskar Tove och hennes snygga klädstil så det var ju inte fy skam det när man kommit hem med en tröja liknande den som hon hade när hon sjöng på kvalet i idol :P

   

Skulle bara ha lite ljusare hår också så^^ haha ;)


Dagens i-landsproblem

Yääy hääy :) Ska dra till Farsta nu och shoppa loss med sällskap av Sarah. Ska bli fett nice det var längesen man hade pengar^^ Så ska bli spännande att se vad man kommer hem med tillslut :P Nu får faktiskt Sarah hjälpa mig att hitta ett par snygga uggs för hon han paxa ett par skitsnygga som vi båda kollade in :P faan Sarah! ;)
Vilket i-ladsproblem :D hah

En bild på mig :P


Blondiner har ju faktiskt roligare^^

Haha undrar om det är sant att blondiner har roligare ;) för jag har haft en rolig dag idag iallafall :) Trevligt på praktiken idag, har sorterat rätt färger till rätt frisör och på eget initsiativ sorterat deras färger i nummer ordning. Tyckte faktiskt att det var en rätt mysig sysselsätting även om det tog lång tid.
Sen så blev det väldigt nyttig lunch (sallad, inget kebabtrams alltså) och mellis eftersom jag åkte och dansade på kvällen. Dansar numera från 5 till halv 8 så det är ett nästan dubbelt så långt pass än tidigare. Men det var skiiitkul :) Så heja min nya hårfärg :)

  

Snygg Frida i tandkrämsreklam??? :P haha 

Tröttis nu efter rep

Jag är sååå trött nu. Har repat idag med modeller till showen och har studsat fram och tillbaka där i salen i två timmar och försökt förklara och visa tjejerna hur de ska göra. Men det kommer att bli as bra och Amanda är vår stjärna i showen och hon var grym. Gå in på vårt event på facebook :) http://www.facebook.com/profile.php?id=543903050&ref=profile#/event.php?eid=174554692692

Men nu så ska jag prata lite med Simon här på msn som har bokat klipptid hos mig i morgon då jag har praktikdag. Så det blir roligt att få ta tag i saxen liten känns som att man har hållt på med färg och läggning nu mest ett tag i skolan så :P Men det blir nice.
Se ya tomoroo

Stjärnan Amanda


Oops...jag blev blond igen

Färgning i skolan, ljusare färgning och typ ingen hade modell med sig så vem ställer upp om inte lilla jag :P Hade tänkt att kanske bli blond till sommaren eller nått men nu sitter jag här blond igen, haha är blond egentligen och inte trodde jag skulle återgå till den färgen på lääänge :P Haha vad hände lixom :P
Det är många som tror att det bara är att färga den färgen man vill ha så blir det så HAHA. Nejnejnejnej absolut inte, det tog runt 4 timmar senaste gången jag färgade då gick jag från svart till ljusbrunt och nu gick jag från ljusbrunt till medelblond och det tog också runt 4 timmar skulle jag tro. Detta var lite jobbigare dock eftersom att nästan allt gjordes i schamponeringen, jag tänkte att efter några timmar att nu får jag en nackskada eller nått, haha. Har inte vant mig än riktigt vid färgen men det lär säkert kännas riktigt bra i morgon och Sarah och Marlene har gjort ett väldigt bra jobb, mitt utgångsläge var ju inte det lättaste.
Ni skulle se bilderna Sarah tog med alla mina foliepaket jag hade :D haha lägger upp dom i detta inlägg så fort jag fått dom. Men såhär blev det iallafall, ser dock inte så bra i detta kvällsljus :P Finare i verkligheten tycker jag :)

(Ny uppdaterad bild, fler av dom finns två inlägg nyare)


So sick of love songs

Idag är jag igång och bloggar igen :) igår blev det inte aktuellt att skriva nått då gamalt kärlekstrassel återkom som tog upp all tid. Kärlek kan bli så himla komplicerat och vad gör man då i såna jobbiga situationer förutom att ta stöd av gulliga vänner, jo då är det bara att lyssna på Mcfly, Mcfly och åter igen Mcfly. Helt ärligt så är det tack vare dom som jag vågar ta beslut som är jobbiga men i slutändand det bästa. Låter kanske lite fånigt men det är sant man inser väldigt mycket när man hamnat i Mcfly träsket.
Tänkte bjussa på en härlig krossat-hjärta-låt av Mcfly som "Bubblewrap" men istället blir det en av deras nyaste "Lies" som är så jävla bra! Så nu orkar jag inte lyssna på sorliga ballader, nu äre bara att köra! :D



Something Behinds nya heta myspace

Det är klart nu att Something Behind ska vara med på min och Sarahs show (den koreograferade hår och makeup showen som jag tidigare berättat om) och spela vilket kommer att bli as bra. Så för er som vill se dom ska ta och komma och kolla på showen den 24e nov, Huddinge gymnasium. Och som Street Team medlem till bandet så ska jag passa på här att göra lite reklam för dom inför showen :) Dom har nämligen hottat upp sin myspace och den blev asa snygg :) gå in och kika du med på  

SOMETHING BEHIND


I mitt inte lika Bagdad bombat rum som det brukar vara

Mysfaktor 100 är det hemma hos mig denna Söndag eftermiddag in mot kvällen :) Pappa höll med mig att Enya är det värsta som finns så efter att jag gav honom Jills nya platta Music Row 2 så har han slutat spela skit skivor i vardagsrummet. Tumme upp! God middag blire också, tumme upp på det med!
Jag sitter i mitt inte lika Bagdad bombat rum som det brukar vara och taggar inför skolan i morgon som faktiskt ska bli rolig att komma tillbaka till :) Det har varit ett skönt lov men nu vill man tillbaka igen ;) hahah



Tända ljus i rummet :) myspoäng till mig


Frida goes djungeldisco!

Igår blev det maskerad i sista sekunden, dock jävligt tråkig fest, så pass livlös att vi drog efter en timma bara :P
Men det är ju alltid lite roligt att sminka sig och freaka sönder håret. Jag bara gjorde nått kul och resultatet blev djungeldisco :D lite ballt :P
Annars har det varit trevligt och soft idag framför körslaget reprisen :P

  

"Vi sminkar ju oss så mycket annars så ingen kommer att se någon skillnad" - Sarah

Hahaha


RSS 2.0