Man pallar inte Halloween

Ikväll ska jag åka till Sarah och mitt andra hood :P Vi hade tänkt att ha riktigt skoj ikväll men vet än sålänge inte vad som kommer att hända. Men jag har packat ner kläder efter väder och tom ett paket med lite löshår i slingor :P För man vet ju aldrig vad som kan dyka upp. Sen är det ju Halloween nu och allt, vad har man på sig då lixom för det är ju inte så att man direkt har värsta utklädningskläderna hemma :P inte jag iallfall. Tycker att Halloween mest är barnens grej för det kommer man ihåg från när man var liten att man tog det väldigt seriöst och alla klädde ut sig extremt. Nu så pallar man inte ens hålla koll på när Halloween är :P

Nu är jag supertråkig som inte har någon bild att ladda upp ajja bajja Gördis, får ta lite pics ikväll då, skandal.  

 


Hängde med Jill på fredagskvällen

Här har jag klippt ihop mina filmer från Jills signeringar i Stockholm då vi trogna fans passade på att hänga med den trevliga stjärnan efter signeringen i Täby C då vi bla annat pratade om hur Jill har gjort med håret, haha :P superroligt att hon tog sig till och chillade med oss :D Så kolla in klippet och se hur mysigt är det att gå på signeringar och träffa Jill :)

Tagga till Jill signering igen

Här sitter jag och äter banan...mm. Det är en ganska konstig dag i dag...ingen förklaring men allt känns bara lite allmänt skumt lixom. Svårt att skriva med en hand också nu när man sitter och äter :P 
Jag håller på och taggar till Jill Johnson skivsignering igen, fast denna gång i Täby vilket ligger långt bort åt helvete för min del men är det signering så är det och det. Sarah förstod inte alls varför jag skulle på det igen men det är så dom trogna fansen gör ;) Så tur att det händer nått skoj idag iallafall :)

     

En morgon hos mig

En morgon hos Kantorp ser ut på följande vis. Man vaknar av att familjen är uppe och snackar, då tar man den äckliga morgonrocken ur tvättkorgen (ja man kan ju inte vara utan den) och så förstör man mysbelysningen i köket genom att tända taklampan med förklarningen att man ser ju fan inte när man ska göra mackor. Nyhetsmorgon och frukost framför tvn följt av Efter tio där man engagerat sätter sig in i gästernas diskussioner om hur det är att vara småbarnsförälder. Kikar lite vad som händer på facebook innan man hoppar in i duschen för dagens äventyr.
Vi ses lite senare idag!


Eftersom man är så trött på morgonen kanske man ska tänka efter innan man börjar göra frukost vad man är kapabel till att göra för annars kan det sluta såhär :P hahaha


Mer i studiebidrag till tjejerna

Har vi tjejer valt att ha mens eller? Vet nån dum jävla bestämmar snubbe hur plågsamt det kan vara eller. Nej knappast inte. Vi tjejer borde få 50 kr extra i studiebidraget för bindor och tamponger (Det finns ju tusen olika sorter och man behöver egentligen flera olika för att få ha det lite bekvämt lixom beroende på vilken dag man befinner sig i) vilket man gärna inte lägger massa pengar på men man måste ju. Så man måste inte bara betala varje månad man måste utstå smärta under en hel dag och jag tycker synd om mig själv nu med världens värk, det finns dom som får mycket värre.
Håll med mig, mer i studiebidrag till tjejerna!


Det bor en hårdrockare och en tant i mitt hus

Bor man i lägenhet så är det en hel del man får stå ut med. Det bor en hårdrockare i mitt hus som brukar dra på stereon på max då och då som nu tex. Undrar om det är under som han bor för det kan inte vara över iallafall för där bor en tant som har någon konstig klocka hos sig. Jo jag lovar, sent sent på kvällarna så brukar den gå igång med någon konstig signal och sedan hör man lite babbel babbel som att tvn är på, sen låter den konstiga signalen igen och sen var det inget mer med det.
Nångång ska jag spela Backstreet Boys så högt att dom blir kletiga i öronen av allt smör. :D



Här har vi ett exempel på hur ett liv i lägenhet kan se ut :P

  

Oerhört kulturell dag

Jag känner mig väldigt kulturell idag som så aktivt engagerat mig i ämnet Kultur och Stilhistoria som jag fått en uppgift från att göra under lovet. Det gick fint måste jag säga och jag har även arbetat lite praktiskt också dock inte i samma ämne utan hantverksteknik. Det gick fint det med med tanke på dom begränsningar man har när man arbetar hemifrån.
Sarah kommer hit och är lite kulturell med mig ikväll vilket kommer bli trevligt. Vi kommer bla att sätta oss in i den lite mer poetiska biten, väldigt spännande, ska göra lite efterforskningar på nätet så ska vi se vad vi kan komma fram till för fräsigt ord vi ska döpa våran show till.

Kolla man ba sugs in

  

Frida citat

Lajjar lite på fejjan då jag skrivit upp lite olika saker jag sagt i olika situationer. Kände att det var lite kul att samla ihop lite citat och listan lär väl göras längre.

"Kolla lamkött"

"Snö blir regn när man kommer in"

"Jag har bara den här lilla väskan med mig. Men det gör ingenting för jag har en jacka på mig"

"Jag saknar ditt kök, jag vill komma och städa det"

"Jag har muskler fast dom syns inte"

"Livet är för bra för att stressa sönder"

"Killar är som killar, dvs som skit i byxan. Vist värmer det en aning men oftast bara till besvär"

"Jag är blond inuti"

"Jag och siffror är inte direkt bästa vänner"

"Jag vill bli så himla mycket olika saker så någon som inte vet kan ju ta något av mina"

"Jag förstår inte grejen med att vara singel, det suger ju"

"Boybands det är grejen lixom"

"Vart är min toffla?"

"Jag ska ta mig en rackarns macka"

"Man ska passa på innan 20 för sen går det utför"



Avslutningsvis är Noras och min teori om killar väldigt härig tycker jag. Detta kommer från en film då vi sitter helt seriösa och pratar: "Man faller för dom ljushåriga killarna" - Nora "Men egentligen gillar man dom mörkhåriga killarna" - Frida "Ja det är dom man tycker är snygga" - Nora


Alltid lika roligt att träffa underbara Jill

Min dag började med att lära ut de nummer som huvudrollsmodellerna i min och Sarahs show kommer att göra. Tack till Amanda med vänner som är så engagerade i detta. Är verkligen glad över att ha er med i projektet! Har haft det jättekul med er idag!

Senare så åkte jag in till stan för den efterlängtade Jill Johnson skivsigneringen som var på NK denna gång. Alltid lika roligt!
Det finns nog ingen annan artist än Jill som är roligare att vara fan till :D som jag sagt många gånger förut så känns det som att man är bästis med henne för hon värnar verkligen om sin fans och hon tar sig verkligen tid till oss, det finns alltid tid till att ta en bild. Så hon är fantastisk gullig och som vanligt säger när jag kommer fram till henne "Hej snäckan hur mår du?" och alltid en komplimang till mig att jag är jättefin :D
Det bär även av till signering i Täbycentrum på fredag :D Awesome!

 
 



Ny poster, awesome :)


My first date outfitt

Mys, mys, mys hela dagen lång :) Sitter under systers täcke framför soffan och kikar på meningslösa dagsprogram vilket man behöver i det här höstrusket. Men om en stund ska jag dra på dejt kan man väl säga :) Ska träffa en jättetrevlig kille så det blir en mysig runda på stan, lär bli supertrevligt. Lånade inte bara min syrras täcke utan även hennes skjorta som jag tyckte passade jättebra till min första dejt outfitt :)




Såg nu hur otroligt välstädat jag har där i bakgrunden. Men iallafall till detta kommer jag ha så enkelt som en svart skinnjacka och ett par blåa skor, som egentligen är ganska fula.


It´s gonna be hot hot hot

Dom duktiga skoleleverna Frida och Sarah ägnade hela gårdagen åt att arbeta med vårat projektarbete, den koreograferade hår och makeup showen som kommer att äga rum i Huddinge gymnasiums aula halv 8 den 24e november. Passar på att göra lite smygreklam lixom^^ Men vill inte avslöja om vad det är jag och Sarah kuckilurar med när vi arbetar så det blir mera suprice för er som kommer och kollar sen.
I morgon ska jag lära ut huvudrolls innehavarna deras passionerande inledningsnummer. It´s gonna be hot hot hot hot :D

This is awesome 

   

Kim har ju kommit på att Greger är gay nu

Det känns så fånigt att man ska sitta uppe sent bara för att det är lov :P Vad ska man göra uppe själv lix när man redan suttit framför tvn i flera timmar. Nej jag går och lägger mig hyfsat tidigt, kommer dock att vakna typ halv 9 imorn då, haha men det är nice då hinner man med mycket mer i morgon. Ja må låta som en tant men det skiter jag i :D

Jag har suttit och kollat på Andra Avenyn ikväll på svtplay, det nya avsnittet som kommer på tisdag. Inte hade jag någon aning om att dom la ut innan det sänds på tv. Det var Sarah som ringde och sa det. Men det är väl för att dom inte har så många tittare till den där såpan. Det är väl jag, Sarah och killen som gick i frisör 3an förra året. Men det är något som gör att man fastnar i den :P och nu har denna säsong börjat ta fart jag menar nu har ju Kim kommit på att Greger är gay och kär i hans pappa :P Cant wait till nästa avsnitt asså :D haha men jag är faktiskt uppväxt under såpa tiden då serier som Vita Lögner, Vänner och fiender, Nya tider, Hotell Seger + tusen andra såpor gick på tv dagigen och sågs flitigt av min äldsta syster.

Nog om AA är det dags för min stora sköna säng nu kanske :) Vi ses i morgon då det blir sminkdag med Sarah till vårat projektarbete. Stjärneleverna jobbar på som vanligt ;) 



Sov gott, vakna torrt och ingen kiss i sängen :P (Min mamma sa alltid så när ja var liten) 


Därför kommer jag att kastas ur rockhimlen!

Jag har gjort något förfärligt. Jag har syndat. Det är en skam men jag måste erkänna det och jag måste göra det såhär offentligt här och nu. Jag måste stå för mina handlingar. Det kan komma som en chock men hata mig inte för denna saks skull. Jag skäms men jag erkänner att jag lyssnar på Ne Yo. 





Så snor du din killes kläder

Vist finns det inget mysigare än att ha på sig sin pojkväns mjukisbrallor och hans tjocktröja när man ligger och myser framför en film. Helt enkelt vill man ibland ha en del av sin killes kläder eftersom när man varit tillsammans ett tag börjar man favorisera sig vid den där tröjan man alltid drar på sig när man kommer hem till honom eftersom den bara är föör mysig. Känner du igen dig?

Jag lyckades behålla mitt ex kofta, en sprillans ny från MQ + en sovtshirt efter att han gjort slut.
För att lyckas finns det ett superenkelt knep. Säg bara: "Jag fryser, kan jag få låna en tröja?".
Om ni ska hem till dig och det är jättekallt ute så ska du inte ta på dig något varmt dit för då har du chansen att låna något av honom på vägen hem till dig, han vill väl inte att du ska frysa heller. Behåll plagget sen hemma hos dig ett jävla bra tag. För vi alla har väl lånat något lite för länge så man automatiskt tar över den grejen. Samma gäller här. Har du haft hans tröja tex tillräckligt lång tid är den din ;) Grattis så enkelt var det.



Mitt ex kofta I just looove :D


Våga använda rouge! - Färger och applicering

Var inte rädd för att använda rouge!
Solpuder är superfräscht på sommaren och passar alla, särskillt om man tycker om att använda sig av bruna toner på sina ögon.
Men vi som blir så bleka nu på vintern kanske tycker att det känns lite fel sådär att placera en brun klump på sin vita hy.
Var då inte rädd för de rosa rougerna för att färgen ser skrämmande ut. Bara du inte tar så mycket av den så det inte blir färgstarkt a la 80 tal så ser det naturligt och fint ut som om du precis varit ute och blivit lite rosig om kinderna. Väldigt fint om man vill använda svart ögonskugga och kalla färger.
Men är du ingen kall människa utan passar i varma färger sattsa på en aprikos lite mer varmtonad rouge som har mer orange i sig än rosa. Ger samma effekt som den rosa men den är såklart varmare.

Här nedan ser du färgerna men som läppglans:



Applicerings teknik: Många drar ett rakt streck över kindbenen men det blir finare om man drar mjuka runda drag med borsten i cirklar. Hur långt in mot ansiktet du ska gå med borsten beror på bredden på ditt ansikte. En smart grej är att använda ögat och ögonbrynet som mall. Börja från yttre kanten av ögonbrynet närmast örat och gå innåt ansiktet.

Har du ett smalt ansikte stannar du med rouget vid ytterkanten av ögat närmast örat.
Har du ett brett ansikte stannar du med rouget nästan vid ytterkanten av ögat närmast näsan, gå dock inte fullt så långt du kan stanna en liten bit in. Se bild ovan.
Har du ett normalt ansikte stannar du med rouget precis vid mitten av ögat.


Make up - Runda ögon

I dag har jag gjort en make up som passar mig ganska bra som har lite mer mandelformade ögon. Vanligt vis brukar jag göra dom ännu mer avlånga men idag gjorde jag dom runda då det handlar om att jobba innifrån och ut med ögonskuggorna. Tyckte att den var väldigt fin faktiskt :) Se nedan hur du gör det spelar ingen roll vilka färger på skuggorna du använder men till den här tycker jag det är snyggast med lite svart som mörkast och lite mörkt grå/brun/lila tonig skugga.





STEG FÖR STEG. Såhär gör du:

1. Svart kajal. Måla på ovansidan av insida öga. 

2. Highligter (Eller en väldigt ljus ögonskugga) applicera över hela ögonlocket upp till ögonbrynen.

3. Ögonskugga (Ex mörk grå med lite brun eller lila ton i. Här har jag använt mig av en mörk kall lila skugga) applicera längs globlinjen i mitten och sedan tonat utåt kanterna, det ska vara mörkast i mitten av ögonlocket!

4. Lägg samma ögonskugga under ögat i mitten och sedan tonat utåt kanterna, det ska vara mörkast i mitten! 

5. Ögonskugga (Gärna svart, huvudsaken är att den har en mörkare färg än den du tidigare applicerat.) applicera närmast franskanten. Lägg den (precis som du tidigare gjort) i mitten och sudda ihop lite lätt med den tidigare skugga du applicerat så de smällter ihop. (borsta hällre av den penseln du applicerat skuggan med och sudda ihop med. Tops tar lätt bort mkt av skuggan)

6. Lägg samma ögonskugga du nyss lagt längs franskanten nu under ögat i mitten och sedan tona utåt kanterna.

7. Titta nu och se om du har lagt rätt. Det ska vara som mörkast i mitten av ögat både över och under.

8. Svart kajal. Måla i mitten på undersidan av insida öga. Gå INTE hela vägen som du gjort på övre sidan av insida öga för när man blinkar så blinkar man ner lite av det man målat över på insida öga. Så måla bara i mitten nere för vi ska ju ha allt betonat i mitten.

9. Mascara. Börja med att lägga mascaran i mitten precis som du gjort med skuggorna. Ta endast ett litet snabbt drag på ögonfranskanterna och lägg så mycket du kan i mitten både på över och underfransarna. 

10. Rouge (gärna ljus rosa vilket passar fint till svart och grått)

11. Läppar. Använd ett läppglans med färg och måla i mitten av läpparna.

12. Ta ett läppglans utan färg och måla över hela läpparna. 

13. Klart.    

 

 

 


Jag diggar killhörnan

Det är bara för gulligt när det finns killhörnor i tjejbutiker. Precis som på VILA i farsta då det finns två stolar och ett bord emellan med lite bil och sporttidningar och denna sköna skyllt på.



En sån fiffig grej! Nu är det inte så jobbigt för killar längre att följa med sina tjejor och handla. Sen får man lite eyecandy på köpet eftersom de annars brukar stå utanför butiken :P Inför detta på Gina och Vero Moda så blir jag nöjd :D


Mitt lilla egna idol eftersnack

Jag har suttit med min supersnoriga näsa och svullat så mycket framför Idol att jag bilivit helt sömning och illamående :P Inte så bra då att man är snål och kämpar för att det är ju slöseri att slänga dip.
Men jag tänkte ha mitt egna lilla Idol eftersnack här :) För jag har alltid så starka åsikter när det gäller idol. Skulle jag sitta i juryn skulle jag helt klart vara den mest elaka som någonsin varit.
Idag blev jag jävligt arg för att Nicklas åkte ut tyckte han var jävligt bra dock väntat tyvärr så ingen stor chock trots allt. Mest arg blev jag när juryn tyckte att Rabih som sjöng ruskigt falskt genom hela låten imprincip fick så bra kritik. Hör inte juryn hur illa han låter eller? Han ska bort fort som fan enligt mig. Sen Eddie och Mariett vill jag kräkas på usch och det ska vi inte ta idag för att förklara det skulle nog kräva några inlägg extra bara för det.
Enklast är ju bara att sätta den mest självklara vinnaren Tove på prispallen direkt :)

Skulle gärna vilja höra hel Nicklas egna låt han körde på audition :) en tumme upp på den lix :)




Hejdå Nora <3

Har varit och sagt hejdå till min älskade Nora som åker i morgon bitti till Rumänien :´(
Vi ses om ett halvår vännen! <3

  

 

Kunde inte bestämma mig för en bild så det fick bli några stycken :)

  


Utanför mitt fönster... ingen vacker syn

Vist är det trevligt att vakna upp till en solig dag, fåglarna kvittrar och det står lite färgglada blommor på ballkongen, några barn springer och leker ute på gatan och det är precis vad motsattsen till min utsikt är idag. Utanför mitt jättestora fönster så har jag den här utsikten, ingen uppmuntrande hälsosam syn att vakna upp till.


The crazy Kantorps är i farten igen

Malin fick ett infall idag om att vi skulle måla om i köket i helgen. Vi tyckte att plommonlila är den enda färgen som skulle passa superbra i köket. Det tyckte dock inte pappa när han kom hem. Det är nämligen hans fulaste färg tydligen. Men vi ger inte upp om vår plommonlila färg, så nu försöker vi övertala honom. Med hjälp av en lapp tex.



Undrar hur lång tid det tar tills han märker lappen? Rätt länge tror jag.


Jag skulle ha varit tonåring på "boybandstiden" istället

Host, nys och fräs! Jag blev jätteförkyld igår så har haft en lång dag här hemma. Är inte van att sitta och inte göra nått speciellt för det är ju alltid nått lixom. 

Men jag har nu under kvällen orkat sitta framför datorn och jag började mina konsiga reserch på internet som vanligt. Senaste gången var det en tv serie som jag så gärna ville ha, vilket blev lite svårt eftersom jag inte viste vad serien hette. Men jag lyckades få ner 4 avsnitt tillslut :) Den heter Complete Savages för övrigt, en amerikans lite bortglömd komedi som bara gjordes i en säsong. Jag älskar den mycket!

Nu har jag upptäckt ett brittiskt boyband (ingen har väl kunnat undgå nu att jag gillar boybans, har inte direkt gjort det tidigare konstigt nog utan det har kommit på senare tid typ, hah) som hette V och de släppte bara ett album och det var 2004. År 2005 redan så splittrades dom.
Vist hade jag hört talas om dom tidigare eftersom Tom från Mcfly och James från Busted hade skrivit en låt till dom. Men det var inte fören jag såg en skämt grej med Mcfly på youtube där dom mimar och sjunger V´s första singel som jag bara var tvungen att kolla upp dom eftersom jag fastnade för låten. Enligt vad jag sett så är det ironiskt nog inte jag som är den första att ha hittat dom genom det Mcfly klippet.  Och dom var inte lätta att hitta kan jag säga!! Det har nu slutat med ett bud på Ebay för jag blev så sugen på den där plattan. Så jag hoppas att jag vinner! :D 

Här är klippet som fick mig att kolla upp grabsen och så har vi originalboysen under.



 

Agnes 1a i USA

Grattis till Agnes! Såg precis på nyheterna att hon låg 1a i USA med Release me.
Jag har älskar Agnes sen hon sjöng I´m so exited i andra finalavsnittet i idol 2005. Slog mig nu att jag var på en skivsignering med henne ett år efter. A iallafall hon är awesome, har alltid tyckt och roligt att resten av världen börjar inse det nu också :D


Snygg!


Till dig som påstår att skolmat är gott

"Det är vanlig husmanskost" In my as!! Det här är en bild till alla som säger att skolmat är bra och gott. Yää right hur jävla gott ser det här ut:




Rapport från awesome Sjödalsgymnasiet del 2

Här sitter man idag igen i det one and only, biblan! Vi har inställda lektioner idag, hela klassen har gått förutom stjärneleverna jag och Sarah som så tålmodigt väntar på Svenska lektionen. Sarah läser tips i Cosmo om snuskig sms och jag sitter och letar på astrologisiter och försöker övertala Sarah om att hon vist passar bäst ihop med kräftan och fisken eftersom de har samma element.

Ja nä annars är allting som vanligt. Bajstoan stinker parfym och hårspray eftersom frisörerna har sina skåp precis där. Man hejar av bara artighet på någon som man inte har någon aning om vem det är men vi var på samma fest en gång för ett år sen...troligen.
Vi chillar runt och spanar på killar i matsalen (okej det gäller endast mig då) där det serveras lite halvtaskig fisk så jag poppar till mina knäckemackor med lite morötter. Vi suckar åt att Rörisarna alltid är på praktik numera och Sarah smsar skolkamratspojkar som befinner sig på bara några meter ifrån, för man orkar ju inte gå. De som får chansen att skolka tar den och de ambitiösa elverna dvs de yngre här på skolan sitter ambitiöst och blockerar den öppna datasalen på sina raster. 
När man inte har något att göra så går man till stammishaket konsum, vilket vi ska göra nu. 
    

Rapport från awesome Sjödalsgymnasiet

Här sitter jag i biblan på hålistimmen medan Marlene smyger runt här och letar efter en skräckbok. Några andra från klassen sitter och har möte ser det ut som, de ska snart spela upp en pjäs på Svenskan ska bli väldigt spännande att se. Själv är jag lite mer litterär så jag skrev en text istället för att lalla teater som nån mjukisbyx estetare med grov utväxt :P Nä det där var inte snällt av mig, inget ont jag gillar estetare faktiskt ;)

Jaa så allt är som vanligt här. Vi treor chillar runt och njuter av vårt sista år medan ettorna klär upp sig som satan för att passa in. Alla vill till cafeterian men antingen är man på diet eller så är småpengarna slut men det slutar alltid med att man går till Konsum då istället och kikar in till Rörisarna på vägen dit och ser vad dom har för sig. I matsalen serveras det lite halv taskig korv och vi sitter och käkar med Långeman som såklart som vanligt vet en fest till helgen. På tvåan där bajstoan är spelar lökiga småkillar pingis som man för övrigt inte ska sätta sig på, tro mig hela den välter då. 
Så allt är som vanligt här och det är lika härligt och trevligt dag för dag :P


   

Det är så det ska vara med musik

Jag har suttit på min kammare och som en helt vanlig Mclfy nörd och youtubat mina stora husgudar i timmar :D
Anledningen till att de blivit så viktiga för mig är deras texter eftersom det känns som att dom är som skrivna efter mitt liv och det är ju så det ska vara med musik :)
När låtarna blivit så mycket mer än bara låtar dvs ett beroende, en drog, då vet du att du har blivit freakad :D Grattis! Jag kan säga att det är awesome att vara Mcflyaholic. Tumme upp.  
  
Men nu ska jag gå och lägga mig och drömma om pojkarna som ger en liten extra krydda på livet ;)



Jag vill citera något som Frida (grundaren av Something Behinds street team) sa till mig. "Mcfly är ju legender! Har också varit Mcfly freak, det är så lätt att bli kär i dom!" 


"Vad kollar ni på?" "Ehm..Hitler"

Jag har precis kommit hem från min vän Louise då vi har haft vänner maraton typ hela dagen, ätit pankakor och kikat på Louises skisser på ridkläder som hon ska sy upp. Hon går linjen textil och design (heter linjen exakt så? är inte 100 men det innebär det i vilket fall) och det tycker jag är fett coolt!! Eftersom jag även sydde lite förut i yngre dagar så funderade jag faktiskt också på att söka samma linje förut. Men nu kan vi kombinera våra talanger istället då vi kom på idag att vi båda vill jobba bakom teater.

När jag kom hem så kommer man hem till ett typiskt Kantorp hem dvs mökt vardagsrum med en pappa och en syster i soffan och jag hör tyska på tvn.
"Vad kollar ni på?"
"Ehm...Hitler"
"Okej, har ni ätit nått eller?"
"Mm..näe vi äter chips här"
Awesome :P not, nä nu ska jag gå och käka nått då, dock inte chips, haha.

Let´s go ahooout tonight

Jag tror att min rubrik är från en låt i den jävligt bra musikalen RENT om jag minst rätt. I vilket fall så räcker det nog med att säga så denna kväll. Nora åker bort ett halvår om en vecka vilket jag är väldigt ledsen över! Tur att vi ska ha kul en sista kväll iallafall. Så snart ska jag över till tjejen på föris partajis där det beräknat kommer vara 9 pers till sen så drar vi uuut. :) 

 

Snygg Frida talar ut om musikchocken på msn

För er som suttit inne på msn denna fredakväll så kan jag säga till mitt försvar att jag lyssnade inte på den där låten den råkade bara va på pausad i ganska många timmar. Jag tänkte bara passa på att försvara mig lite här eftersom det såg så sjukt ut lixom :P va lyssnar hon på egentligen :P höhö


Idol var bättre förr!

Nu är min trevliga fredagskväll ned Sarah och youtube över, vi har yotubat som galningar :P oh so crazy. Det får bli att ta igen Idol reprisen sen för det var inte direkt något smaskigt tema ikväll tyckte jag. Asså Jackson har hyllats för mycket nu under lite för lång tid, man börjar bli liiite trött på det lixom.
Sen är det trots allt inte så många bra i idol skulle väl vara Tove då som är min favorit okej Erik också kanske då^^ Man måste ju lixom ha en söt killfavorit också tycker jag :P

När det nu har gått så många idol säsonger nu så brukar jag sitta och tänka tillbaka på dom två bästa idol åren nämligen 2004 och 2005 som jag än idag saknar. Artisterna, det lugna konseptet, de bra teman. Så jag kommer aldrig glömma den sötaste killen Geraldo, när Darin sjöng Beautiful, då juryn sa att om Stina går vidare går hon aldrig vidare på sången (haha), när Ola sjöng Mady utan att sjunga Mandy en enda gång, när Agnes ägde sönder på disko temat och såklart det coolaste temat som inte finns länge, cocktail. 
Men det klipp jag tänkte dela med mig av här är såklart mums Måns för jag blir så kär i honom när jag ser detta :P 



 

Dagens make up - Show

Snart är det fredagsmys om det så är det sista jag gör... A den där chipssången fastnar jag alltid på särskillt på fredagar. Nu ska jag strax gå till min praktik och det blir en gourmetrulle till lunch idag ingen kebab hehe :P Sen blir det ju dans som vanligt och eftersom jazz är så showigt så tänkte jag mig en riktigt showig make up men som endå inte sticker ut föör mycket. Så här är dagens make up:





1. Brun ögonskugga 2. Guldfärgad ögonskugga 3. Guldglitter puder 4. Glitter eyeliner

Vill du se hur jag gör kolla in en liknande variant i mitt partysmink tips klipp: http://www.youtube.com/watch?v=WczCNwX9zLI&feature=player_profilepage


En liten smygtitt

Jag har berättat förut om mitt projektarbete i skolan den här showen som jag och Sarah sätter upp just nu som inte bara är en hår och makeup visning utan har också en historia bakom sig och dans såklart. Jag har gjort en koreografi till en kul tjej som heter Matilda och hon är huvudpersonen i showen. Så här är en liten hjälp till henne innan vi börjar träna på den. Det kommer att bli awesome! 24e november då smäller det!


Prov i dagsmakeup

Låter kanske som nått flum men jag har faktiskt haft smink prov idag. Min modell var söta och snälla Sara som jag hade under träningsgången inför provet förra veckan. Det går alltså ut på att göra en dagsmakeup då man jobbar med grunden (huden - foundation osv), sen ögon (kajal, olika skuggor), rouge, läppar och ögonbryn på bara 15 min. Tidigare har vi fått på oss nästan en timme på samma sminkning.
Men jag är jättenöjd med mitt jobb och jag hoppas på att jag dragit hem fullt betyg på detta eller vad tror ni ;) 








Som ni ser på bilden är det mycket man behöver använda sig av (Servetter, tops, svamp, puderborste, rougeborste, highliterborste, stor och liten ögonskuggsborste, concealer och läpp borste, ögonbrynsborste, kajal, ögonbrynspenna, highliter, ögonskuggor, rouge, foundation, concealer, puder, maskara, läppglans)


Alla borde dansa till Backstreet Boys

Skoj i salongen i skolan hela dagen idag. Gjorde en uppsättning som blev så galet ful men tekniskt okej, så tummen upp iallafall. Sen gjorde jag en som jag själv tyckte va fin´, också tummen upp. 
Bakgrundsmusik till detta var lugna favoriter som alltid får mig att komma å tänka på mitt ex faktiskt :P jora Lukas du kommer inte undan jag vet att du ska på backstreet boys konsert med grabsen. (Jag vet att han läser min blogg så måste bara jävlas lite med grabben, hehe ;))
Att Backstreet Boys inte är några dåliga boys kom vi på i salongen när vi hörde dom på radion och Sarah bad mig skicka den låten till henne för såklart att man har dom i luren. Okej lång historia kort, Sarah och Marlene dansar runt till "as long as you love me", vilket alla borde göra varje dag, då skulle alla bli gladare :D

Uppsättningen den icke fula


 

Fuckfuckedifuckfuck

Jag är rädd att jag måste säga det här men jag börjar bli lite trött på sovmornar nu... Haha nää ba skämta såklart INTE det är awesome att få sova länge ju. Dock inte fööör länge vilket jag närmar mig hehe men det är lugnt då är man utvilad till helgen då det blir åka av.
Men ensålänge är det bara onsdag och jag ska till skolan precis nu faktiskt och stå och jobba i salongen, göra en uppsättning och pula med en läggning...jag hatar läggningar...fuck that shit! Fuckfuckedifuckfuck (haha tänk south park)

Detta är dagens bild på mig :P
  

Love sex magic ohh!

Jag sitter och vrider upp ratten och låtar som love sex magic och closer strömmar ut ur högtalarna. Pappa kliver in på rummet och undrar om jag håller på med såna där olagliga nerladdningar. Det är precis vad jag gör och det är tro det eller ej så är det till skolarbete så jag är en duktig människa tro mig :P 
Det är min och Sarahs supercoola show vi har som projektarbete som jag pular med denna kväll och jag har kommit på att mitt rum är aldeles för litet för att koreografera i. Dock har jag lyckats rätt bra endå tycker jag :)

Snälla är några killar som vill vara med i våran show och posa i baröverkropp i stylade frisyrer?? Lovar att det kommer att bli kul så banga inte! :D

Ciara ft Justin Timberlake - Love sex magic


God morgon, god morgon, hör fåglar glatt, god morgon, god morgon, i kööör

God morgon! Men det kanske ni redan har fattat nu :P Jag har sovmorgon idag igeeen. Awesome ska fixa med lite frukost nu, eller lunch vet inte vilket så det får bli brunch.
En morgon för mig brukar bestå av väckning med hjälp av en shön låt antingen med the kooks, backsteetboys eller mcfly. Sen får man sitta och käka till morgonböner på Hebreiska upplästa av storasyster medan man försöker hänga med på vad som händer i Vakna med the voice.
Det spelar ingen roll hur tidigt man går upp det slutar alltid med att man stressar sönder till bussen.


 


Inget går upp mot en renbäddad säng

God kväll! Hemma hos Sarah idag kom vi fram till att det inte finns något mysigare än att gå ur duschen på kvällen och lägga sig i en renbäddad säng :D Awesome, precis som för mig nu då, fast ska skriva ut ett pågående skolarbete bara innan jag kryper ner :) Mmm för ambitiös är lika bra att vara i slutet av veckan. Storstädning av rummet och lite läxläsning efteråt så har man en bra start inför nästa vecka!
God natt säger jag så ses vi i morgon då det blir mjukisbyxernas dag med gympa och dans.
Jösses då måste jag ju få mig skönhetssömn direkt.




Ut och härja som förr?

Nu drar jag till mitt andra hem Hudds :P Ska ha skoj med Sarah ikväll men får se om vi ska ut och härja som förr eller ej, höhö man vet ju aldrig. Men ensålänge så har vi siktat in oss på en myyskväll och vi kan ju larva oss rätt rejält så man vet iallafall att oavsett vad som händer ikväll lär det bli skoj.
Japp nä man får väl börja knata till bussen där jag ska ha det lugnt och skönt och lyssna på hm... ja vad sägs som Nsync XD hahaha tungt!


Fett mys ju :D

Snygg Fridas makeup skola - Snabba party make

Jag älskar att sminka och har två makeuper som jag brukar bära varje dag. Dom passar väldigt bra som party makeup också. Dessutom går det väldigt snabbt och lätt att göra dom kolla in videon här :) sen testar jag också om det håller för party upp till bevis :P


Det blir alltid kebab iallafall

God morgon idag är det fredagsmys hela dagen! Ska nu aldeles strax till min praktik, har bytt tillbaka till min gamla som är mycket mysigare och bättre. Att den ligger ca 5 - 10 min knatandes bort skadar ju inte heller :P
Ska köpa en gammal klassiker till lunch: kebabtallrik. Annars blir det något annat från samma grill i centrum. För om jag ska till centrum och köpa en sallad eller något annat så slutar det alltid med kebab iallafall :P
I eftermiddag blir det dans och har redan laddat med danskläder och benvärmare nu på morgonen. Sweet.
Ses ikväll då det blir sminkning utav bara helvete här :D haha.

Tränar bort kebaben :P höhö

 


Snygg Fridas sminkskola dagsmakeup

Sara hade tydligen laggt upp denna video på youtube och lagt upp på sin blogg :O Så då får jag väl också ta och lägga upp den på min ;)
I morgon ska jag ha sminkkurs med Sara hela kvällen och hon vet inte vad hon väntar sig ;) Då blir det fler videos tills vidare har jag denna :P höhö 


 


Garvat hela dagen

Idag var en sån där trevlig dag som man säkert kommer minnas när man slutat den fantastiska skolan för gott. För det kan ju vara för roligt i skolan ibland asså :)

Idag var det lite utav en make up dag eftersom det är prov på dagsmakeup om en vecka hade vi träning på tre modeller var under förmiddagen. Man skulle klara varje modell på bara en kvart med grunden dvs foundation och puder sen ögonen med kajal, olika skuggor och maskara, rouge och läppar, juste ögonbryn också. Så man var fett taggad inför varje start och det var så sjukt kul! Sen blev det extra kul eftersom gulliga Sara ställde upp och var där hela förmiddagen och var modell tre gånger på raken eftersom inte alla hade fått tag på modeller.

Eftermiddagen var chill som tusan då vi ägnade oss åt att spraya håret på Jonet och Tml (a killar i huddinge använder ju aldrig sina riktiga namn, haha). Dom blev rosa och orangea :D väldigt tjusigt! Har nog aldrig garvat så många gånger som idag :P

Där man hör hemma :)

   


I´ll be ok

Hej allihopa här sitter jag utsliten, diggar Jonas Brothers och äter dagens enda mål som består av korv med bröd. Man känner sig inte lite trashig i kropp och själ idag. Pratat i telefon med mamma om hur hårt livet är ibland. Fett sorligt det låter typ :P 
Men nu sitter jag och tänker tillbaka på fina stunder jag minns och ler åt dom bilderna för ibland måste man komma ihåg att livet har sina bra stunder också. När man är på botten är nästa steg upp till toppen.
Jag lyssnar på Mcfly och det gäller att tro på det dom sjunger:  
When your down and lost
And you need a helping hand
When your down and lost
Along the way
Oh, just tell yourself
Ah, I'll be OK







RSS 2.0