Idol var bättre förr!

Nu är min trevliga fredagskväll ned Sarah och youtube över, vi har yotubat som galningar :P oh so crazy. Det får bli att ta igen Idol reprisen sen för det var inte direkt något smaskigt tema ikväll tyckte jag. Asså Jackson har hyllats för mycket nu under lite för lång tid, man börjar bli liiite trött på det lixom.
Sen är det trots allt inte så många bra i idol skulle väl vara Tove då som är min favorit okej Erik också kanske då^^ Man måste ju lixom ha en söt killfavorit också tycker jag :P

När det nu har gått så många idol säsonger nu så brukar jag sitta och tänka tillbaka på dom två bästa idol åren nämligen 2004 och 2005 som jag än idag saknar. Artisterna, det lugna konseptet, de bra teman. Så jag kommer aldrig glömma den sötaste killen Geraldo, när Darin sjöng Beautiful, då juryn sa att om Stina går vidare går hon aldrig vidare på sången (haha), när Ola sjöng Mady utan att sjunga Mandy en enda gång, när Agnes ägde sönder på disko temat och såklart det coolaste temat som inte finns länge, cocktail. 
Men det klipp jag tänkte dela med mig av här är såklart mums Måns för jag blir så kär i honom när jag ser detta :P 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0