Rapport från awesome Sjödalsgymnasiet del 2

Här sitter man idag igen i det one and only, biblan! Vi har inställda lektioner idag, hela klassen har gått förutom stjärneleverna jag och Sarah som så tålmodigt väntar på Svenska lektionen. Sarah läser tips i Cosmo om snuskig sms och jag sitter och letar på astrologisiter och försöker övertala Sarah om att hon vist passar bäst ihop med kräftan och fisken eftersom de har samma element.

Ja nä annars är allting som vanligt. Bajstoan stinker parfym och hårspray eftersom frisörerna har sina skåp precis där. Man hejar av bara artighet på någon som man inte har någon aning om vem det är men vi var på samma fest en gång för ett år sen...troligen.
Vi chillar runt och spanar på killar i matsalen (okej det gäller endast mig då) där det serveras lite halvtaskig fisk så jag poppar till mina knäckemackor med lite morötter. Vi suckar åt att Rörisarna alltid är på praktik numera och Sarah smsar skolkamratspojkar som befinner sig på bara några meter ifrån, för man orkar ju inte gå. De som får chansen att skolka tar den och de ambitiösa elverna dvs de yngre här på skolan sitter ambitiöst och blockerar den öppna datasalen på sina raster. 
När man inte har något att göra så går man till stammishaket konsum, vilket vi ska göra nu. 
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0