Kim har ju kommit på att Greger är gay nu

Det känns så fånigt att man ska sitta uppe sent bara för att det är lov :P Vad ska man göra uppe själv lix när man redan suttit framför tvn i flera timmar. Nej jag går och lägger mig hyfsat tidigt, kommer dock att vakna typ halv 9 imorn då, haha men det är nice då hinner man med mycket mer i morgon. Ja må låta som en tant men det skiter jag i :D

Jag har suttit och kollat på Andra Avenyn ikväll på svtplay, det nya avsnittet som kommer på tisdag. Inte hade jag någon aning om att dom la ut innan det sänds på tv. Det var Sarah som ringde och sa det. Men det är väl för att dom inte har så många tittare till den där såpan. Det är väl jag, Sarah och killen som gick i frisör 3an förra året. Men det är något som gör att man fastnar i den :P och nu har denna säsong börjat ta fart jag menar nu har ju Kim kommit på att Greger är gay och kär i hans pappa :P Cant wait till nästa avsnitt asså :D haha men jag är faktiskt uppväxt under såpa tiden då serier som Vita Lögner, Vänner och fiender, Nya tider, Hotell Seger + tusen andra såpor gick på tv dagigen och sågs flitigt av min äldsta syster.

Nog om AA är det dags för min stora sköna säng nu kanske :) Vi ses i morgon då det blir sminkdag med Sarah till vårat projektarbete. Stjärneleverna jobbar på som vanligt ;) 



Sov gott, vakna torrt och ingen kiss i sängen :P (Min mamma sa alltid så när ja var liten) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0