Skeptisk till uppföljare

Ikväll ska det bli rolig kväll med Nora och Pirates of the caribbean filmerna. Vi pratade förut om en amerikans kväll med lite mat som dom äter där borta osv. Det lär bli nice.
Men jag är alltid lite skeptisk till uppföljare på filmer måste jag säga. Jag brukar sällan vara nöjd det skulle väl vara Pirates uppföljarna då som jag tyckt varit bra även om jag tycker ettan är bäst så är dom inte katastrofala som tex Kenny Starfighter filmen som jag såg för inte så längesen. Jag som har växt upp med tvserien kände på mig innan att den inte kommer leva upp till mina förväntningar och det gjorde den inte heller. För fan, det sämsta jag sett på länge. Skit i att använda gamla karaktärer, gör nya istället så går det inte utför.
Nu väntar man ju på att Pirates 4 (!) ska komma och jag bara suckar men samtidigt lite nyfiken på vad dom har gjort den här gången :P

Fattar fortfarande inte varför Elizabeth kysser Jack. Det är ju helt fel. Men jag har faktiskt läst i en skvallerblaska om att Keira bad om att få en kyss i filmen med Johnny Depp eftersom det sägs att han är en väldigt bra kyssare. Ska bli intressant att få se den där filmkyssen igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0