Joina världens roligaste street team och se killarna på Emergenza festival

Nu äre dags för Something Behind att spela snart igen och jag har precis joinat eventet på facebook såhär skriver dom:
Vi gick vidare första omgången utav emergenza festival. Nu är det dags för semifinalen! vi spelar den 22 APRIL klockan 20.00! Alla som vill stötta oss är välkomna! Publiken bestämmer vilka band som går vidare! Förköp kostar 90kr, alt. vid dörren 110kr. Har du inte varit och sett oss ännu? då är det dags nu! Fryshuset, klubben den 22! Be there!

Jag och "mitt crew" kommer naturligtvis vara där, ett av jobben som street team medlem, vi går på spelningar och stöttar bandet. Det är jävligt kul att se killarna på scen och det är ett tacksamt band att promota :)
Vi vill ha fler medlemmar till vårat härliga street team för att Somethind Behind ska kunna synas ännu mer :)

Kolla in vår myspace http://www.myspace.com/somethingbehindsst och vår nya facebook grupp http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=ts&gid=321049970338
Vi i street teamet har alltid nått på gång och en rolig street team film är även på väg. Vårt uppdrag är att stödja killarna i SB så mycket vi kan genom promotion via internet och på gatorna. Alla är varmt välkomna att joina :)
Har du frågor kontakta oss på somethingbehindstreet@hotmail.com
Jag, Sandra och Johanna från street teamet under inspelningen av våran film då vi gör parodi på killarna i bandet i deras replokal

Kommentarer
Postat av: fido

kan ladda ner 14% på filmen nu! :) men den e fortfarande knaas :P

2010-02-20 @ 09:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0