Använd puder för fan

Vist är det alltid så fint när man precis har lagt sminket på morgonen. Hur jävla fräsht ser det ut när man kommer hem på kvällen sen...oftast inte så nice inte. Vad är hemligheten? PUDER såklart.
Grejen med puder:
Man ska först använda sig av en passande foundation sedan applicerar du puder med en puder borste i HELA ansiktet. Det finns i fast form och lös form.
Dra på så mycket puder du kan ovanpå foundationen tills du är helt matt i ansiktet. Gör så att du drar fingrarna lätt över ansiktet och känner du att du stoppas någonstans dra på lite mer just där. Då har du en bas som kommer att hålla HELA dagen.
Lägger du ögonskugga är löspuder ett hett tips att lägga under ögonen för ögonskuggor har en tendens att ramla ner på kinden när man sätter på det. Detta undviker du genom pudret som ögonskuggan landar på och du snabbt kan dra bort med puderborsten sen utan kladd.
Alltså! För att sminket ska hålla hela dagen använd puder. Du blir inte glansig i ansiktet, foundationen försvinner inte under dagen och ögonskuggan sitter där den ska.
DOCK kan inte pudret göra allt för se här vad det är som man ska undvika eller titta till under dagen om man bär det.
Svart ögonskugga har en tendens att lägga smyga ner under ögat. Ha med en tops i väskan, eftersom du har puder under går det lätt att ta bort det som halkat ner med tops.
Läppstift och läppenna, finns det något kladdigare! Näe skare vara snyggt en hel dag skippa och ta fram läppglanset istället. AA tops och läppglans då kan det se ut såhär istället:
För mer smink tips finns äldre inlägg under kategorin Smink, hår, mode

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0