Sista inlägget

Hej! Jag har haft Snygg Frida bloggen sen oktober 2008 (på två olika adresser) och känner nu att det är dags att säga adjö till den. Det har varit jättekul men känner att jag har tappat intresset. Sen är det sista terminen på gymnasiet, alltså en hel del slutprov av olika slag och dessutom lite annat runt omkring. Känner att bloggen inte får så stor plats längre och det blir inge kul för er heller om den inte kan vara så aktiv.
Men jag känner endå att jag vill så småningom blogga igen men med en helt ny blogg en helt ny stil och varför inte bara om ett specifikt tema. Vet inte än hur det kommer att bli men http://snyggfrida.webblogg.se och http://snyggfrida.blogspot.com kommer iallafall att ligga kvar :)
Så får vi se vart och hur jag dyker upp någonstans nästa gång.
Vi ses :)
En bloggbanner jag hade väldigt länge :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för tiden. bloggen har varit underbar, helt superb!en bit av bloggsfären - ja, hela bloggvärlden - dör idag. men undertecknad antar att det var ofrånkomligt, nu när det på sista tiden inte varit samma sting. dock är det ganska oförståeligt samtidigt, just det att de sirliga formuleringarna samt de detaljrika tillika skarpa iakttagelserna uteblivit, då det inte torde varit tankekrävande än mindre en ansträning överhuvudtaget från din sida att döma av din tidigare inläggsbalans.hursomhaver, kan man på intet sätt inte bli förlägen över detta. vardagen kommer kännas färglös.väl mött,bloggens största beundrare

2010-04-06 @ 20:26:13
Postat av: Jonna

Snälla ha kvar den här bloggen, så man kan kolla på dina smink tips och grejer! Den är verkligen användbar!! <3

2010-04-11 @ 13:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0