Jag är långt ifrån ensam!

Det är nog inte alla i Sverige som förstår hur stora mina älsklingsgrabbar i Mcfly är ute i resten av världen! Förstår inte varför inte varför dom inte lanserats här. Det är sjukt för man tycker ju endå att Sverige är med lixom inget land som ligger efter.
Kommer ihåg när jag började lyssna på popkillarna och skulle iväg till Åhlens skivavdelning för att köpa någon av deras skivor. Efter letande utan resultat gick jag fram till killen i kassan och frågade som ba "Hmm Mcfly det är ett band va?" (Frida börjar lacka) "Ja dom har gjort några skivor ser jag, men det är inget som vi har haft här" (Frida lackar sönder) Jag svarar vänligt "Okej tack endå" (Frida lackar sönder ännumer och går hem och lyckas hitta gratest hits albumet på cdon.com) Upprörande att en kille som står och säljer musik inte vet vilka dessa världstjärnor är :S thats weard.
Men internet finns ju och tur är väl det :D Har kikat på min secret love´s egna youtube sida, as roligt hur han har filmat när han ska ut från hotellet och pressar sig fram i folkmassan som gallskriker TOOOOMMM. Han lyckas få en bild i hysterin på sig själv där han ser ut att njuta och när han lyckats komma fram till taxin så kan den inte köra iväg eftersom jag vet inte hur många tjejer har annföllt bilen. Haha, så äre när man är känd.

Ska dela med mig av ett litet roligt klipp här :P Jag är inte ensam om att vara ett nr 1 Mcfly fan. LÅÅÅNGT IFRÅN ENSAM.
 

Sötaste basisten i slutet :D haha <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0