Studio 5, Chees, Lösfransar och paljettplagg

Japp det är precis vad som har ingått i min dag idag. Har inte kunnat vara så aktiv i bloggen iom mitt och Sarahs projektarbete, hår och makeup showen - I like the way you move som har föreställning nu på tisdag. Så vi har varit väldigt aktiva och jobbat hårt idag nu när det börjar dra ihop sig. Vi har repat med alla tjejerna på Balettakademien och dom var otroligt duktiga och ser fram emot att få se dom på scen i alla coola utstyrslar. Sen traskade vi runt i stan i regnet hela dagen då vi skulle handla in grejer till modellerna.
Detta kan låta som en dröm shoppingrunda för alla pippinutt tjejer och gaykillar. Lila och blå glitter eyeliner, flera brukar med glitterhårspray, paljetter och glittertyll samt 7 par lösögonfransar. 

När jag kom hem var det dags att gå ut i regnet igen men som tur var pappa snäll och körde mig, skulle till min älskade fd danslärare Anki som jag skulle låna scenkläder av :D Väldigt kul att träffa henne igen och det var minst sagt nostalgi på hög nivå när vi gick in i hennes bod fylld av alla fantastiska glittrande och färgglada danskläder, hattar och fjäderboer man haft om åren på föreställningarna sen man var 12.



Här har vi Fridas personlighet om man skulle sammanfatta det med saker :D haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0