Oops...jag blev blond igen

Färgning i skolan, ljusare färgning och typ ingen hade modell med sig så vem ställer upp om inte lilla jag :P Hade tänkt att kanske bli blond till sommaren eller nått men nu sitter jag här blond igen, haha är blond egentligen och inte trodde jag skulle återgå till den färgen på lääänge :P Haha vad hände lixom :P
Det är många som tror att det bara är att färga den färgen man vill ha så blir det så HAHA. Nejnejnejnej absolut inte, det tog runt 4 timmar senaste gången jag färgade då gick jag från svart till ljusbrunt och nu gick jag från ljusbrunt till medelblond och det tog också runt 4 timmar skulle jag tro. Detta var lite jobbigare dock eftersom att nästan allt gjordes i schamponeringen, jag tänkte att efter några timmar att nu får jag en nackskada eller nått, haha. Har inte vant mig än riktigt vid färgen men det lär säkert kännas riktigt bra i morgon och Sarah och Marlene har gjort ett väldigt bra jobb, mitt utgångsläge var ju inte det lättaste.
Ni skulle se bilderna Sarah tog med alla mina foliepaket jag hade :D haha lägger upp dom i detta inlägg så fort jag fått dom. Men såhär blev det iallafall, ser dock inte så bra i detta kvällsljus :P Finare i verkligheten tycker jag :)

(Ny uppdaterad bild, fler av dom finns två inlägg nyare)


Kommentarer
Postat av: Sara

OJ!!! Shiit har inte sett dig í blont här på länge!! Svårt att känna igen dig nästan!! Men FÄRGA TILLBAKA DET TILL BRUNT!!! :)

2009-11-04 @ 23:09:51
URL: http://misssailor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0