Idol, massa läsk och Hello Kitty tofflorna såklart

Jag trodde att Calle skulle åka ut men är glad att Mariett åkte för jag gillar inte henne som person. Tror att Sarahs mamma stod för Calles röster ikväll som tydligen hade ringt en hel del ;) Tove var grym som vanligt och Erik fick stående ovationer som vanligt vilket jag är jävligt förbannad över när han inte ens är värd det. Har sagt sen tävlingens början att Erik måste utveckla sin sångteknik för att bli bättre, han klarar inte av dom låga partierna och som artist så måste man ha ett brett register för att lyckas bland all konkurans. Däremot så vet jag redan nu att det är Erik och Tove som kommer att stå i finalen och jag tror att Tove kommer vinna pga sin bredd när det gäller sång och låtval, sin förmåga att göra om låtar och såklart utstrålningen och sin chillade avslappnade stil. Hon passar in i alla olika typer av sammanhang och hon skulle lätt kunna pryda omslaget till ELLE som Agnes tex.

Men det som gjorde min kväll var inte att jag fick som jag ville på Idol omröstningen utan den oerhört roliga sketchen Lilla grannfejden på Cirkus Möller. Sarah ringde strax efter enbart för att garva ut och det behövde man faktiskt hahahah. 

Men nu chillar jag här med mina nya bästa vänner nämligen mina Hello Kitty tofflor som är det sötaste jag sett och det skönaste jag haft på mig. Bra köp av mig :D 

 


Sweet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0