Den stora showdagen!

(Inlägg publicerad en dag försent pga av fel på siten)
Phu nu sitter man med svullna fötter, helt borta och övertrött efter dagens alla stressigheter. Tror att jag och Sarah har jobbat i 11 timmar i streck idag. Verkligen från morgon till kväll! Vi hade verkligen hand om precis allt från smink till ljud och ljus. Det är mer jobb än vad man tror att göra en show och det var spännande att få se slutresultet idag eftersom vi faktiskt jobbat med det här i 12 veckor! Det är mycket annat runt omkring också som man måste ha hand om. Jag stod bakom scen och skötte all ljus och ljud tex :P
Men åter till det hårda jobbet med modellerna. Vi gjorde 7 st tjejer och jag är iallafall väldigt nöjd med vad vi lyckats åstakomma under några timmar :) Vi har väldigt tur att vi har världens bästa Marlene som kom på eftermiddagen och hjälpte oss med att köpa blommor, affishiera, ta inträde, sätta på lösögonfransar och paljetter på dom modeller vi inte han med och mkt mer! Så tack verkligen för all hjälp!  
Man var lite orolig för modellerna sen hur det skulle gå för dom på scen eftersom vi bara tränat allihopa en gång innan och det var precis innan alla blev insläppta. Så bra jobbat! Jättenöjd med showen och roligt att se så många nära och kära i publiken, kul att ni kom!
Här är några bilder!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0