Mina starka åsikter angående Melodifestivalen

Jag brukar inte komentera i tv bloggar på tvplaneten och sådär. Men när det handlade om Sverige skulle precis som Tjekien hoppa av Eurovison song contest och som är oerhört intresserad Melodifestivalen och dess historia hade ju naturligvis mycket som jag bara var tvungen att skriva där:

Jag fanns inte under 80-talet men med alla konstiga röstningssystem och pissiga låtar som vinner numera så blir jag oerhört konservativ och skulle häldre föredra en melodifestival som den var på 80 talet :) Då var det just det som festivalen egentligen ska handla om just schalger. Men det gör det ju inte längre så det är mycket som har förändrats genom åren. Så därför tycker jag inte att vi ska hoppa av ESC för att det kommer förmodligen ändras mera och förhoppningsvis till det bättre. Men grejen som gör att vi hamnar på sån dålig plasering helatiden är just för att vi låter skitlåtar vinna! Svenska folket bör skärpa till sig rejäääält!
Så solla ut alla lågkvalitets låtar direkt så behövs inte alla deltävlingar. Varför inte bara en festival med bra låtar (man tittar ju bara på finalen) så kan man rösta en gång. Varför krångla till det så?

Jag som har hoppat runt så mycket med Vickan till gamla okomersiella schlagerlåtar från Melodifestivalen och suttit och kollat på Melodifestivalen från 1984 på video och lärt mig hela Diggeloo dansen har väldigt starka åsikter när det gäller Melodifestivalen. Och jag har alltid haft drömmen att jobba som stylist under Melodifestivalen och när jag kommer dit så hoppas jag att festivalen ser helt anorlunda ut än vad den gör nu. Så kanske vi vinner i Europa någongång igen :)

Björn räddade festivalen förra året och sen har det verkligen gått utför! Ska man behöva bli kompis med Christer Björkman och ta över saker och ting lite :P haha skulle jag fixa ihop hela festivalen så skulle den snarare se ut som Pride festivalen tror jag. Men det är fan trevligare än som festivalen är nu.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag håller med dig!!!

2009-07-27 @ 11:53:40
URL: http://misssailor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0