Pinsamheter på tv4

Idag segar jag hela dagen efter en kväll på the bridge igår. Det har varit så skönt att bara ligga i soffan och trängas med superbakis storasyster och kolla på repriser av skitprogram, typ Robinson Karibien. Fy fan vilken skit, det är bara tjocka människor i det där programmet. Kunde dom inte valt ut några fräsha, unga och lite vältränade när dom bara har badkläder på sig. Snusk! 

Innan dess var det reprisen av Idol finalen och jag skäms fortfarande så fruktansvärt mkt över Eriks flickvän som vägrade gå av scenen. Herregud va skulle hon upp dit och göra. Hu så pinsamt! Snygg var hon inte heller :P Men min pappa sa att han kommer att byta ut henne nu medan storasyster tycker synd om flickvännen som fått facebook gruppen "ERIKS FLICKVÄN, GÅ AV SCENEN" skapad efter händelsen. Haha klockren grupp med 7 586 medlemar! Ska fan gå med jag också haha!



Facebook grupperna hittar du här:

ERIKS FLICKVÄN, GÅ AV SCENEN

Idol-Eriks flickvän är sjuk i huvudet som står kvar och dansar på scenen efter vinsten.

VI SOM SKÄMDES FÖR IDOL-ERIKS FLICKVÄN

OK var att han tog upp sin pappa! MEN, vad fangjorde bruden där uppe?! Sjöng med och DANSADE (?!) till låten OCH slog honom i huvudet?! HAHA!
detta var bannemej ÅRETS SKÄMT! En STOR applåd till hon som är utskrattad resten av livet: IDOL-ERIKS FLICKVÄN!

 



OBS!

För er som har orken att skriva elaka kommentarer så passar jag på innan att säga några ord bara så att ni kan spara energin till nått annat istället!
Har ingenting emot denna tjej, hon är säkert jättegullig, utan det är situationen som jag tycker är lite fel eftersom det var erik som vann så borde han få glänsa när han vunnit. Så det finns ingen anledning till att bli upprörd över detta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0