Mysiga dagar

Hej hopp i lingonskogen! Igår hade jag en supermysig dag på stan med Sarah. Vi klarade folkmassan i affärerna men kom endast ut med påsar innehållande ordinarie priser. Näe ska man shoppa på rean får man åka till närmsta inne centrum istället för inne i stan kommer man knappt in eller ut ur affärerna. Vi avslutade med en tur till gamla stan då vi fikade vid Sarahs praktik så vi passade på att kika in lite där en sväng också. Trevligt, trevligt. 
Idag var det också en väldigt mysig dag. Kollade på "Just my luck" med mamma och det är ett måste om man lyssnar på Mcfly, vilket min mamma också gör :) Så det var kul, tittade på lite musikvideos också. 

Nu ska jag snart äta pappas hamburgare, annars så sitter jag här och stalkar på facebook, vilka som är tillsammans med vilka och känner vilka och sådär. Det låter som att jag inte har nått liv men man måste ju hålla lite koll på folk^^ Allt som rör min dator är smått rörigt allt befinner sig på olika hårdiskar eftersom jag flyttar dator just nu. Min jag har nu är helt cp men den ska bli som ny.




  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0