Fridas egna spa

Hemligheten till riktig skönhet är hur man mår på insidan. Så när jag vaknade idag bestämde jag mig för att göra mig ett eget litet spa. Med tanke på alla badproduker jag fått båda igår och när det var julklappsudelning i skolan så tänkte jag att det måste jag ju använda.
Såhär blev min morgon. En jättebra start på dagen om man har vet att man har en ledig förmiddag.

Vaknar - Det finns inget skönare än att ligga kvar ett tag i sängen på morgonen. Ännumysigare är det om man har en spikmatta att lägga sig på. Vissa tycker att det är skönare att ligga på golvet men jag brukar ha den i sängen med kudde under för då följer den kroppen så man både får spikar i svanken och i nacken. Man blir avslappnad och redo för dagen.

Frukost - Jag gjorde en superenkel jordgubbs smoothie med endast jordgubbar och vanilj youghurt (två skedar oboy för att det inte ska bli surt). En hård macka med kalkon på till det. Så awesome, pefa om man inte orkar äta så mycket på morgonen.




Dusch och bad - Jag har lyxen att ha bubbelbadkar vilket är passande på spa dagar. Men annars funkar ju nästan alla grejer att använda om man bara har dusch eller vanligt badkar. Jag använde en jättemysig serie med tvålar och lotion som lukar vanilj.
Började med en kroppspeeling och sedan vanlig tvål. Skrubba med svamp och man får bort alla döda hudceller. Sen tappade jag upp ett bad och hade i badsallt, mm började lukta vanilj i hela badrummet^^ Innan jag satte på bubblorna i badkaret så hade jag bubbelbad tvål så att det blir fluffiga bubblor i hela karet som håller på och falla över kanten, haha. 

Lotion och mask - Efter badet hade jag lotion på hela kroppen som passar ihop med det jag använde i badet. Luktar awesome och man är ju så torr i hyn på vintern.
En ansiktmask som jag hade på tub använde jag också.

Manikyr och pedikyr - Jättemysigt och fräscht att fila och fixa naglarna man känner sig så himla mycket fräschare om naglarna är det. Jag hade ett nagellack från Mavala som ska motverka flisiga och mjuka naglar, som jag har. Sen tog jag ett fint diskret nagellack på.


Mysig sysselsättning att sitta och pyssla om sig själv på lovet :) Sköt om er!


Kommentarer
Postat av: Sara

Guud vad mysigt du verkar ha haft det!

2009-12-25 @ 19:54:44
URL: http://misssailor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0