Det negativa med att ha en blogg

Det är roligt att ha en blogg där man kan dela med sig av sina tankar och roliga händelser. Men det har ju sina nackdelar också. Jag har haft blogg när jag var yngre och hade då någon som återkom hela tiden med elaka kommentarer. Vill inte att detta ska hända igen så att jag blir tvungen att stänga ner bloggen som jag gjorde med min gamla. Det finns ju så många utan liv som ser nöje i att skriva taskiga grejer under anonymt namn. Tror att ni som har eller haft blogg känner igen er i detta. 

Nu handlar det inte om antalet positiva resp negativa kommentarer jag fått. Men jag kommer i fortsättningen att godkänna kommentarerna så att dom inte postas direkt utan att jag sett dom innan. Pga av att jag inte vill att min familj ska bli drabbade av elaka påhopp av anonyma personer. (Det som citeras är oftast roliga och lite oseriösa saker som jag alltid frågar personen om innan om jag får publicera det.) Det är en sak att vara elak mot mig som har bloggen, det tar jag inte åt mig av, men det är jävligt lågt att ge sig på min familj!
Jag vill inte ha en dålig stämning på bloggen (för jag vet att kompisar har reagerat starkt när en elak kommentar om mig har publicerats här och närstående ska inte bli påhoppade) så det är ingen idé att skriva något elakt till mig eller någon annan för det tjänar du ingenting på! Gillar du inte att läsa det jag skriver så kan du läsa någon annan blogg.



Ger inte upp min blogg i första taget! :D Du kan se fram emot många roliga kommande inlägg för bloggen kommer fortsätta i samma anda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0